Even bijkletsen #17

Ik heb jullie het een en het ander te melden over mijn blog, school en sport. Hierbij dus een nieuwe update!

Afbeelding van Anke Jensma

Blog

Sinds 25 maart heb ik mijn eigen domein. Ik kan niet vertellen dat het me heel erg bevalt, maar ook niet dat het me tegenvalt. Ik heb nu veel meer mogelijkheden wat bloggen betreft, maar wat ik minder vind is dat mensen eerst naar mijn oude blog moeten gaan voordat ze naar mijn vernieuwde site gaan. Ook merk ik dat ik minder lezers heb. Best wel jammer, want ik besteed wel veel tijd aan het bloggen! Ik denk er zelfs over na om even een korte tussenstop te nemen omdat het voor mijn gevoel allemaal niet zo lekker gaat. Ik dacht trouwens dat het misschien fijner zou zijn als mijn blog alleen over lifestyle zal gaan met een persoonlijke touch, want ik merk dat mijn lezers het fijn vinden om persoonlijke artikelen te lezen. Natuurlijk zal ik dan ook nog wel shoplogs en dergelijke gaan plaatsen, maar niet iets specifieks over mode bijvoorbeeld. Ik heb ook weer een enquête voor jullie opgesteld, ik hoop dat jullie die ook daadwerkelijk gaan invullen. Die enquête kan me zeker helpen bij het maken van mijn keuzes!

School

Op school gaat het op zich wel goed, maar het is wel erg druk. Vandaar dat ik vaak maar drie artikelen per week plaats! Ik sta geen onvoldoendes meer, daar ben ik best wel trots op. Over ongeveer drie weken heb ik weer een toetsweek, dat is overigens ook de laatste. Na die toetsweek doen we vrijwel niks meer, want dan zijn alle cijfers binnen! In die toetsweek heb ik ook dorpsfeest, dat wordt dus ook nog een heel druk weekje.

Sport

Bij de laatste ‘even bijkletsen’ had ik aangegeven dat ik meer wou sporten. Dat is er helemaal niet van gekomen, oeps! Rond de zomervakantie ga ik wel sporten, dan heb ik er extra veel tijd voor! Ik ben overigens nog steeds van plan om een ’30 day challenge’ te maken, zodat ik mijn resultaten met jullie kan delen. Het lijkt mij ook leuk om meer over sporten te schrijven zodat ik meer motivatie krijg. Wellicht kan ik ook gezonde recepten delen, maar mijn blog moet ook weer niet te ‘sportachtig’ worden! Maar eerst moet ik maar eens gaan sporten, daar begint het allemaal bij.

Liefs,

Anke

 

6 Comments

 • Reply Ilona Wielinga 28 mei 2016 at 12:32

  Ik vind het enorm jammer dat je nu minder bezoekers hebt, ik had gehoopt voor je dat t er juist meer zouden worden!
  ik wilde de enquête trouwens invullen maar het linkje klopt niet

  • Reply xgraciously 31 mei 2016 at 19:03

   Sorry voor de late reactie, maar het is opgelost hoor! Xx

 • Reply The blogging girl with the name Jessica 29 mei 2016 at 11:01

  Je verdient echt heel veel lezers want je blog is echt mega leuk ❤️❤️ Jammer dag je niet zo veel bent gaan sporten, maar dat lukt mij ook niet Haha en ik had ook gezet dag ik meer wilde sporten.

 • Reply Tara 30 mei 2016 at 16:42

  Je verdient veel meer lezers op je blog! ❤️

 • Reply Mila 1 juni 2016 at 20:19

  Je lezers groeien vanzelf wel! En zeker met zo’n goede schrijfster!

  • Reply xgraciously 1 juni 2016 at 22:04

   Ahw wat lief, dankjewel! 😊

  Leave a Reply