Even bijkletsen #15

Eindelijk heb ik weer eens een persoonlijke update voor jullie klaarstaan! Ik heb jullie veel te vertellen over mijn blog, school en het weekend. Enjoy!

adidas, fashion, and jeans afbeelding

Bron foto

School

De toetsweek heb ik nu net achter de rug. Rond kwart voor één maakte ik de laatste toets, die van Frans was. Hij was moeilijker dan ik had gedacht! In totaal heb ik in de toetsweek 7 toetsen moeten maken, die wel en niet goed gingen. Ik heb ondertussen al een cijfer terug, waar ik erg blij mee ben. Ik heb een 6 gehaald op AK en het is ook nog eens een SE cijfer! De rest van de cijfers moet ik dus nog terugkrijgen, maar ik weet niet of ik dat wel wil haha. Zo ging de toets van Geschiedenis best wel slecht, dus op dat cijfer zit ik al helemaal niet te wachten! Ik ben echt super blij dat de toetsweek voorbij is, het leverde nogal veel stress op.

Weekend

In het weekend ga ik niet zoveel bijzonders doen. Mijn vriendje is hier nu, dus we gaan denk ik een nieuwe serie zoeken, want Orange Is The New Black hebben we al helemaal uitgekeken. Verder ga ik morgenavond misschien met mijn vriendengroep afspreken!

Blog

Zoals jullie hebben gezien, was het rondom mijn blog aardig rustig. Dit kwam natuurlijk door het feit dat ik een toetsweek had. Maar maak je maar geen zorgen; in het weekend en volgende week ga ik weer volop bloggen! Helaas ben ik wel een beetje inspiratieloos, dus als jullie nog ideeΓ«n hebben waarover ik kan bloggen, mogen jullie gerust een reactie achterlaten. Ergens deze week of volgende week kunnen jullie ook een review verwachten van Radbag, waar ik een samenwerking mee heb gehad! Ik heb trouwens ook een nieuwe Facebookpagina voor mijn blog. Als jullie de pagina gaan liken, zou ik dat heel leuk vinden!

Welke onderwerpen vind jij leuk om over te lezen?

Naamloos scan

10 Comments

 • Reply creabeaatje34 22 januari 2016 at 17:11

  Veel plezier met je vriendengroep πŸ™‚

 • Reply giveasmileeveryday 22 januari 2016 at 17:28

  Leuk geschreven. Geniet van je weekend. πŸ™‚

 • Reply xoxomaricia 22 januari 2016 at 17:37

  Hoop dat je cijfers mee zullen vallen! πŸ‘ΌπŸΌ

 • Reply floorstaal 22 januari 2016 at 18:57

  Je weekend klinkt gezellig, veel plezier<3

 • Reply Ilona Wielinga 22 januari 2016 at 22:51

  Ik hoop dat je mooie cijfers terugkrijgt en veel plezier!! X

 • Reply gentillinne 23 januari 2016 at 08:13

  Het is allemaal heel leuk om te lezen, en ik duim mee voor je cijfers! Wat leuk ook dat je een facebookpagina hebt! πŸ™‚ Fijn weekend!

 • Reply Jessica 23 januari 2016 at 11:57

  Je bent echt een geweldige meid die steeds leuke Posts maakt. 😍😍 je cijfers komen vast goed ik heb er alle vertrouwen in.

 • Reply cutebunniess 23 januari 2016 at 20:29

  Gelukkig dat je toets week nu voorbij is! Xx The cute bunnie

 • Reply mooiedromen 24 januari 2016 at 10:38

  Hey! Ik heb je genomineerd voor de songtag-st πŸ™‚ http://www.mooiedromen.wordpresscom

 • Reply Jasmine 24 januari 2016 at 19:27

  Slechte cijfers mogen ze houden en de goede worden gevierd πŸ˜€ Hopelijk had je een fijn weekend!

 • Leave a Reply