Even bijkletsen #12

Het is weer tijd voor een nieuwe update! Ik heb jullie te lang niet op de hoogte gehouden over alles. Na het lezen van deze blogpost zijn jullie weer helemaal up-to-date! Enjoy.

Untitled

School

Het gaat bij mij erg goed op school! Ik sta tot nu toe maar een onvoldoende op aardrijkskunde, verder sta ik op alle vakken een dikke voldoende of zelfs een goed. Hopelijk blijft het zo goed gaan op school! Twee weken na de herfstvakantie heb ik een toetsweek, hopelijk gaan mijn cijfers dan niet omlaag. Als ik goed leer, zal er vast niets verkeerd gaan! In de toetsweek heb ik per dag iets van een tot twee toetsen per dag die vaak twee keer tellen. Ik heb nog nooit een toetsweek gehad, dus ik ben best wel benieuwd hoe dat gaat. Maar nu moet ik er nog niet te veel aan denken; eerst moet ik lekker vakantie vieren!

Vakantie

Ik heb nu herfstvakantie! Eigenlijk heb ik nog helemaal niet het gevoel dat het herfstvakantie is. Ik heb eigenlijk helemaal geen plannen in de vakantie. Het enige wat ik ga doen, is maandag naar het ziekenhuis gaan voor controle en volgende week zaterdag naar Almere. Ook moet er helaas nog iets voor school gebeuren, zo moet ik een boek lezen van Frans en een verslag ervan maken. En natuurlijk ga ik in de vakantie nog erg veel bloggen! Dat vind ik vooral zo fijn aan vakanties, dan heb ik extra veel tijd voor het bloggen.

Blog

Momenteel ben ik erg tevreden met m’n blog. Ik ben vooral blij met mijn nieuwe lay-out, het ziet er zo veel mooier en frisser uit vind ik! Waar ik niet blij mee ben, zijn die stipjes boven mijn header. Heeft iemand een idee hoe ik die kan wegkrijgen? Verder wil ik jullie bedanken voor de 147 volgers en de positieve reacties op mijn blog! Daar word ik erg blij van. Er komen de komende week/weken erg leuke blogposten online, dus houd mijn blog in de gaten. Zo komt er een pepernoten test, een grote shoplog en een Halloween collab online!

Zo, nu zijn jullie hopelijk wat op de hoogte van mijn leventje. Nu zou ik willen weten: hebben jullie nog plannen voor de herfstvakantie?

Naamloos scan

5 Comments

 • Reply hanneverleysen 18 oktober 2015 at 11:07

  Ik heb nog geen herfstvakantie ๐Ÿ˜ญ moet nog 2 weken naar school voor mijn vakantie begint.
  Ik vind je nieuwe lay-out echt heel mooi! Ziet er heel ‘professioneel’ uit enzo ๐Ÿ˜‰
  Veel succes met je toetsweek! Je gaat het vast goed doen .x โค

 • Reply Jessica๐Ÿ’• 18 oktober 2015 at 11:16

  Whoehoe ik heb ook vakantie ๐ŸŽ‰ je lay-out Is vet mooi succes met toetsweek Mega leuke blog ook kisses ๐Ÿ’‹ ๐Ÿ˜˜

 • Reply nikkiboohx 18 oktober 2015 at 12:09

  Wauw A je lay-out its Like PERFECT ๐Ÿ˜€โคโค super leuk xx

 • Reply jjolieke 19 oktober 2015 at 10:42

  Hey! Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Het zou leuk zijn als je binnenkort ook mijn vragen beantwoord. Hier heb ik een linkje naar het artikel; https://jjolieke.wordpress.com/2015/10/16/liebster-award-02/

 • Reply wifiinthenature 21 oktober 2015 at 06:57

  Ik heb ook vakantie en je layout is echt leuk!!!

 • Leave a Reply