Even bijkletsen #1

Ik denk dat het tijd is om even bij te kletsen met jullie. Ik ga jullie vertellen hoe mijn weekend was, hoe het op school gaat en wat andere ”random stuff”.

20150112_145515_1 (1)

School

Op school gaat het niet echt uitstekend. Ik sta in totaal vijf onvoldoendes gemiddeld, eerst stond ik er zes maar eentje daarvan heb ik al opgehaald. Zoals jullie misschien wel weten zit ik op de havo in de derde klas. Erg pittig is dat hoor, vorig jaar was veel makkelijker. Je moet nu veel meer doen dan in de tweede klas. Je wordt voorbereid voor de vierde klas, het jaar wat erg belangrijk is voor je examen! Maar waarschijnlijk ga ik de vierde klas niet halen, ik blijf denk ik zitten… Maar hé, ik heb ook wel goede cijfers hoor. Ik had een 9 op gym en op economie had ik een 7,5!

Weekend

In het weekend heb ik het best wel druk gehad, mijn vriendje is hier geweest en zaterdag gingen we naar een familie etentje van zijn familie. Dat was de eerste keer dat ik zijn hele familie zag, erg spannend was dat natuurlijk! Zondag was mijn vriendje hier ook nog tot de middag en daarna ben ik bezig geweest met school. De dag daarna (vandaag dus) hadden we twee toetsen van Frans én van aardrijkskunde. De Franse repetitie ging wel goed, maar voor het cijfer van aardrijkskunde ben ik wel bang… komt er weer een rood cijfertje op de lijst? We wachten af.

Blog

Met mijn blog gaat het super goed, ik krijg veel positieve reacties waar ik onwijs blij mee ben! Dagelijks heb ik veel unieke en lieve bezoekers, wat ik super gaaf vind natuurlijk. Ook sta ik aangemeld voor ”top 100 beste bloggers van Nederland” en ik sta op nummertje 96. Stiekem ben ik best wel trots dat ik in die lijst sta. Ik zit trouwens na te denken om een nieuw You Tube account te starten, van mijn oude blog had ik ook nog een You-Tube account samen met mijn vriendin. Wat denken jullie, doen of niet?

Deze week

Deze week moet ik erg veel leren voor school. Morgen (dinsdag) heb ik twee toetsen, van Engels en Nederlands. Op Nederlands sta ik al niet zo goed, dus daar moet ik nog wat aan trekken. Voor Engels sta ik best wel goed! Ook gaan we deze week met school naar Leeuwarden naar andere scholen, voor workshops meende ik.

Maar dat is niet het enige wat er deze week gaat gebeuren, ik ben vrijdag namelijk ook twee maand samen met mijn vriendje! Dat gaan we wel even vieren natuurlijk. En misschien gaan we in het weekend te bowlen met mijn ouders en broertje. Gezellig!

Edit: ik hoor nu net dat we volgende week gaan bowlen! (:

Wat hebben jullie in het weekend gedaan? Ik ben benieuwd!

Naamloos scan

1 Comment

  • Reply writingmonique 13 januari 2015 at 09:18

    Ik vind dit altijd leuke artikels om te lezen! Wat gaaf dat je vermeld staat bij Beste Bloggers :).

  • Leave a Reply