Essence Nails In Style 02

Eigenlijk was ik nog nooit zo’n fan geweest van nep nagels. Ik had ze nog nooit opgehad en was bovendien ook niet van plan om dat te doen. Totdat ik deze nep nagels (van de nieuwe collectie) zag liggen in de schappen van Essence! De kleur, de lengte… prachtig! Ik besloot de nagels mee te nemen en ze een kans te geven. Of ze me bevielen, lees je in deze review.

Afbeelding van Anke Jensma

 Essence Nails In Style abso-nude-ly fabulous – €2,99 – Kruidvat/Trekpleister

Mede door de verpakking kreeg ik interesse in de nagels. De verpakking ziet er mooi verzorgd uit. Je kunt goed zien met welke kleur nep nagels je te maken hebt, door de doorzichtige verpakking. Ook zitten er leuke stickers in de verpakking, die je op de nep nagels kunt plakken! Er zitten in totaal twaalf nagels in, je hebt dus twee reserve nagels. Altijd handig! In de binnenkant van de verpakking zit een beschrijving over hoe je de nagels moet aanbrengen en er zitten nog een soort van klevende ‘pads’ in die je voor het aanbrengen van de nep nagels op je nagels moet plakken.

De beschrijving over het aanbrengen van de nagels is wel duidelijk, helaas is hij wel in het Duits geschreven. Ik heb begrepen dat je de klevende ‘pads’ voor tien seconden op je nagels moet plakken, daarna moet je ze er weer af halen zodat er een plakkend laagje overblijft. Hierna kun je de nagels opplakken! Niet heel erg moeilijk dus, je moet er alleen een beetje geduld voor hebben.

Afbeelding van Anke Jensma

Zo gezegd, zo gedaan. Ik maakte het doosje open en pakte de nagels eruit. Erg handig, onder de nagels staan cijfertjes, dus je kunt ook precies zien welke nagel bij welke vinger past. Ik plakte de nagels op en kwam tot de conclusie dat het toch niet echt mijn ding was. Ik vond ze een beetje te lang en ze zagen er ook nog eens heel nep uit. Je moet er maar van houden! De kleur vond ik dan wel weer erg mooi, het is een mooie nude kleur. Wat me nog meer opviel, is dat er toch nog wel kleine sticker restjes onder de nagels vandaan kwamen. Dit zag er niet zo netjes uit, maar het is makkelijk te verhelpen.

Afbeelding van Anke Jensma

De nagels blijven erg goed zitten, ik boog ze een aantal keer maar toch vielen ze er niet af. Uiteindelijk heb ik ze eraf gehaald met remover.

Kortom; de nagels hebben een mooi kleurtje en blijven lang zitten, dat is een groot voordeel! Een nadeel is dat ze er best wel onnatuurlijk uitzien, maar dat is vooral mijn eigen mening. Als je lange nagels erg mooi vind, zou ik een gokje wagen. Zeker voor die drie euro kun je ze altijd proberen!

Liefs,

Anke 

5 Comments

 • Reply Jessica 28 maart 2016 at 13:51

  Hele leuke en handige review. Zelf ben ik ook niet van de nep nagels, maar deze zien er prachtig uit.

 • Reply Lore 28 maart 2016 at 17:01

  Ik ben ook helemaal niet van de nepnagels. Maar ik vind deze wel erg mooi!

 • Reply Ilona Wielinga 28 maart 2016 at 17:01

  Oeh wat een mooie nepnagels! Nepnagels zijn ook niet helemaal mijn ding, daarom pak ik er vaak een vijl bij zodat ze niet te lang zijn, haha. Nog gefeliciteerd met je eigen domein 🙂

 • Reply Rahma 28 maart 2016 at 20:17

  Zelf hou ik ook niet zo van nepwimpers, maar ze zien er wel heel erg mooi uit! Vooral de kleur vind ik echt prachtig!

 • Reply Heidi 29 maart 2016 at 19:49

  Wat leuk dat de valse nagels je bevallen.
  Ik zelf heb het nog nooit uit geprobeerd, maar wie weet out dat der van komt.

 • Leave a Reply