Doelen meivakantie done

Ondertussen is de meivakantie tot zijn einde gekomen en ben ik al een weekje naar school geweest. Ik heb een hele leuke meivakantie gehad, zo ben ik naar de Primark geweest en heb ik Koningsdag gevierd in Groningen. Graag deel ik ook nog  de andere dingen die ik van mijn ‘bucketlist‘ af heb mogen strepen in de vakantie!

Afbeelding van Anke Jensma

♥ Een nieuwe serie kijken

Naar de kermis

Ik ben maar liefst twee keer naar de kermis geweest. Er waren jammer genoeg maar drie attracties, dus na een half uurtje was het wel gedaan met de pret. Ondanks dat vond ik de kermis dit keer weer erg gezellig en leuk!

Kledingkast opruimen

Op een regenachtige dag besloot ik mijn kledingkast op te ruimen. Ik kwam veel dingen tegen waarvan ik niet meer wist dat ik ze had. Ik heb niet alleen mijn kleding, maar ook de rest van mijn kast meegepakt tijdens het opruimen. Ik heb een zak vol kleding weggegooid, omdat ik de helft van mijn kleding niet aanhad of omdat het gewoon helemaal versleten was.

Een ander drankje bij de Starbucks uitproberen

Voorheen bestelde ik echt altijd warme chocolademelk en een frappuccino aardbei bij de Starbucks, maar nu was ik wel eens toe aan wat anders. Ik besloot daarom de Cool Lime uit te proberen, een heerlijk koud drankje gemaakt van limoen en muntblaadjes. Zeker de moeite waard om eens te proberen, want wat was dat lekker!

Afbeelding van Anke Jensma

♥ Binnen mijn budget blijven: €75

Red velvet cake of iets anders lekkers bakken

Helaas heb ik geen red velvet cake gebakken, maar wel iets anders wat erg lekker is. Ik heb namelijk wolkencake gebakken, hij was na een dag al op!

♥ Bezig in Wreck This Journal

Koningsdag in Groningen vieren

Koningsdag heb ik samen met mijn twee vriendinnen in Groningen gevierd! Het was erg gezellig, er waren vele optredens in de stad en we hebben geshopt. Na de gezellige middag gingen we eten bij mijn vriendin haar broer en zijn vriendin, die in Groningen wonen. Het was echt een leuke dag, we hebben het ook getroffen met het weer! We hadden niet één spatje regen gehad, hoewel ze dat wel voorspelden op het weer.

Naar de Primark gaan

Op een zaterdag ging ik samen met mijn drie vriendinnen naar de Primark in Zaandam. Helaas kwamen we wel een beetje later aan, omdat we een trein gemist hadden. We hadden dus niet zo heel veel tijd om te shoppen, maar de tijd die we hadden om te shoppen hadden we vooral besteedt aan de Primark. Ik kwam met een (klein) tasje vol thuis, ik ben erg blij met mijn gekochte spullen. De shoplog verschijnt morgen op mijn blog!

Afbeelding van Anke Jensma

♥  Boek presentatie Nederlands lezen

In de vakantie heb ik niet stilgezeten, ik heb nog wel wat aan school gedaan. Zo heb ik een boek gelezen voor een presentatie die we hebben over ongeveer twee weken. Het moest helaas wel een literair stuk zijn, daar houdt ik niet zo van. Geef mij maar thrillers zoals die van Mel Wallis de Vries! Ik heb het boek ‘Kaas’ gelezen van Willem Elsschot, hij las wel lekker weg. Een leuk boek vond ik het overigens niet, er zat helemaal geen spanning in!

♥ Naar een festival

♥ De 100 likes halen op Facebook

Boek Duits lezen

Ook moest ik een boek voor Duits lezen. Nou ja, moest… Niemand uit onze klas heeft het boek gelezen in de vakantie, behalve ik natuurlijk. De docent concludeerde dus dat we geen toets meer krijgen over het boek dat we gelezen moesten hebben, dus eigenlijk heb ik hem voor niks gelezen.

Liefs,

Anke 

4 Comments

 • Reply The girl they named Jessica 14 mei 2016 at 13:20

  Echte Mega leuk dat je deze dingen hebt kunnen afstrepen. Ik ben ook naar de Kermis geweest

  • Reply xgraciously 14 mei 2016 at 13:54

   Jaa, jammer dat ik je toen niet heb gezien… Xx

 • Reply Ismay 14 mei 2016 at 14:32

  Leuke dingen heb je kunnen doen:)!

 • Reply Janneke | Crafty Time 15 mei 2016 at 16:46

  Wat een leuke meivakantie doelen! Fijn dat je er zoveel hebt kunnen afstrepen! xx

 • Leave a Reply