Doe mee! | Christmascard swap

Ik ben nu al helemaal in de kerststemming, ook al is Sinterklaas nog maar net weer naar Spanje vertrokken. De kerstboom staat al bij ons in huis en ik ben al druk bezig met het kopen van cadeau’s en het maken van kerstkaarten. En over kerstkaarten gesproken… ik zou het leuk vinden om een kerstkaart-swap met mijn lezers te doen!

 

Mijn idee kwam van Marushi, die in haar blogpost sprak van een kerstkaart (en goodie) swap. Ik vond het echt een heel leuk idee, mensen versturen tegenwoordig alleen berichtjes via de app en nauwelijks meer via de post! Dit vind ik erg jammer, want ik vind het best wel leuk om een kaartje thuis op de mat te krijgen. Dat is toch een beetje specialer dan binnen een paar seconden een appje te versturen!

Zou je het leuk vinden om elkaar kerstkaarten te sturen? Stuur me dan snel een mailtje naar xgraciously@hotmail.com onder het onderwerp ‘kerstkaartje!‘ Wie weet ligt er dan over een paar dagen een kerstkaartje op je te wachten in je brievenbus…

1990, 90's, and alone afbeelding

Liefs,

Anke

2 Comments

  • Reply Marsha 8 december 2016 at 21:05

    Ik heb je kaart vandaag binnen gehad leuk! Het extraatje in de kaart was ook echt een verassing haha. -x-

    • Reply xgraciously 8 december 2016 at 21:07

      Fijn dat je mijn kaart leuk vond! Ik heb jouw kaartje ook binnen gekregen, wat een lief kaartje! Xoxo

    Leave a Reply