DIY’s met washi-tape

Ik heb een lichte verslaving aan washi-tape, dit geef ik eerlijk toe. Wanneer ik de tape zie liggen in de winkel, moet ik gewoon een paar rolletjes in het winkelmandje kopen. Ze zijn toch te leuk om te laten liggen? Met washi-tape kun je heel veel leuke dingen doen. Ik geef je een paar ideeën wat je zoal allemaal met deze leuke tape kunt doen. Enjoy! 

Untitled

♥ Als je genoeg hebt van je telefoonhoesje, kun je hem ook versieren met washi-tape! En wanneer je dat telefoonhoesje dan weer saai vind, kun je de tape er gewoon weer afhalen.

♥ Je bent nooit meer je mobiele oplader kwijt wanneer je hem labelt met een mooie kleur washi-tape. Je kunt zo ook nagellak potjes labelen, zo kun je meteen zien met welke nagellak je te maken hebt.

♥ Zoals ik al liet zien in de Back 2 school collab, kun je ook je schoolspullen versieren zoals pennen, schriften en saaie agenda’s.

Bloempotten worden een stuk vrolijker wanneer je ze versiert met washi-tape. Pas op: zet de bloempotten dan niet buiten, wanneer het regent gaat de tape er namelijk helemaal af!

♥ Ik heb wel eens een fiets gepimpt met washi-tape! Ik had een simpele zwarte fiets en door de tape viel mijn fiets meteen weer op.

Untitled

♥ Op een feestje heb je vaak al snel het probleem wanneer mensen vergeten welk glas van hun is. Voorkom dit probleem door de bekers de pimpen met washi-tape! Ook kun je de gasten zelf de bekers laten versieren met washi-tape en vervolgens hun eigen versierde glazen na het feestje mee te geven, zo hebben ze een mooi aandenken!

Waxine lichtjes hebben altijd zo’n simpele ‘zilveren’ zijkant, deze kun je mooi versieren met washi-tape.

Cadeautjes kun je inpakken met plakband, maar je kunt ook verder denken dan plakband. Pak je cadeautje bijvoorbeeld in met washi-tape, een gaaf effect geeft dat!

Kledinghangers zijn altijd zo gewoon. Een mogelijkheid is dan om ze te versieren met washi-tape! En dan heb ik meteen een life hack voor jullie; pak voor elke (school)dag een hanger en plak er washi-tape op. Bijvoorbeeld de kleur blauw is voor maandag, roze is voor dinsdag et cetera. Hang vervolgens je kleding aan de kledinghanger van de kleding die je op die dag aan wilt trekken, en onthoud de kleur washi-tape van de kledinghanger waar de kleding van die dag aan hangt. Zo heb je ’s morgens nooit meer kleding stress!

Ben jij ook zo gek op washi-tape?

Naamloos scan

 

9 Comments

 • Reply myinspirationlogbook 27 augustus 2015 at 16:13

  Jah met washi tape kan je heel veel dingen op kleuren 🙂 Xx

 • Reply thelifeofceline 28 augustus 2015 at 12:21

  Jep, i love it 💚

 • Reply yourinspirationworld 28 augustus 2015 at 15:55

  Super leuk! Haha, ik heb die uiltjes tape ook! Ik heb ze uit berlijn, jij?

  • Reply xgraciously 28 augustus 2015 at 16:32

   Ik heb die uiltjes washi tape wel eens gekregen van mijn vriendin, volgens mij had ze die washi tape gekocht in Parijs! Xx

 • Reply lifewithmaricia 28 augustus 2015 at 16:56

  Ik heb en hele doos vol met washi-tape en stempels, hahahaha😂❤️

 • Reply creabeaatje34 28 augustus 2015 at 17:22

  Oeh, leuk artikel! 😀

 • Reply robinheppie 28 augustus 2015 at 18:23

  Leuk! Xoxo

 • Reply ItsCstyle 28 augustus 2015 at 18:38

  Ik hou ook heel veel van washi tape! Die uiltjes washi tape ziet er super cute uit. xxx

 • Leave a Reply