De Liebster Award

Vandaag ben ik genomineerd voor mijn eerste echte liebster award door Monique! Bedankt voor de nominatie, super lief dat ik genomineerd ben. Door de liebster award kun je nieuwe beginnende blogs ontdekken en je komt ook meer over mij te weten. Kijken jullie mee?

Bron foto

♥ Wat vind je het allerleukste aan bloggen?

Het allerleukste aan bloggen vind ik dat ik er mijn creativiteit mee kwijt kan. Ik hou er van om verschillende tips te geven aan mijn lezers en hun ook mijn creativiteit mee te geven waardoor ze veel inspiratie krijgen. Bloggen is dus een soort van uitlaatklep voor mij, ik kan er alles in kwijt.

♥ Hoe beschrijf jij jezelf zo kort mogelijk?

Ik beschrijf mezelf zo kort mogelijk als betrouwbaar, creatief, vriendelijk en vaak een tikkeltje onzeker. Tja, die laatste is wel mijn slechtste eigenschap.

♥ Wat vind jij de mooiste kleur en waarom?

De mooiste kleur vind ik toch wel de kleur muntblauw. Het is zo’n vrolijke, frisse kleur en deze kleur kun je vaak wel terugvinden in mijn kledingstijl. Ik heb best wel veel muntblauwe kleding. Het past vaak wel overal bij; zwart, wit, grijs, je kunt het overal wel mee combineren.

♥ Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Mijn inspiratie haal ik vooral van WeHeartIt en uit tijdschriften. Door een mooi plaatje kan ik zelfs al geïnspireerd raken. Ook haal ik mijn inspiratie uit de douche. Ja echt, de douche. Soms ben ik mijn haren aan het wassen en bedenk ik opeens een leuk onderwerp waar ik over kan bloggen.

Coloorido @coloorido Instagram photo | Websta (Webstagram)

Bron foto

♥ Wat is je favoriete seizoen?

Deze vraag is erg makkelijk, want dat is natuurlijk de zomer! De zomer is mijn favoriete seizoen door het feit dat ik in de zomer jarig ben en het gewoon lekker warm is en dat de mensen veel vrolijker zijn. En om niet te vergeten de lange dagen. Het is dan namelijk ’s avonds niet zo snel donker, heerlijk vind ik dat. Dan kun je met zonsondergang nog lekker buiten genieten onder genot van een hapje en een drankje.

♥ Hoe ziet jou droomhuis eruit?

Mijn droomhuis staat aan een mooi wit strand en is omheind met palmbomen. In de achtertuin van mijn huis is een zwembad gevestigd en een minibar met vrolijke discolichtjes. Mijn huis zelf is lekker groot en heeft grote ramen waardoor ik naar het witte strand kan kijken. Het huis is modern en gezellig ingericht en naast het huis staat nog een garage met een chill-kamer waar een groot scherm hangt waarmee je films kunt kijken en kunt xboxen. Dit is echt mijn droomhuis.

♥ Heb je huisdieren? Zo ja, vertel er wat over. Zo nee, waarom niet?

Ja, ik heb zeker huisdieren! Ik ben trots baasje van de twee katten Tijger en Kitty. Toevallig zijn ze vandaag jarig, ze zijn vijf jaar geworden. Vijf jaar geleden hebben wij de katjes gevonden bij ons achterhuis in een heg. Niemand wou ze hebben, zelfs het asiel niet, (vanwege een kattenziekte die toen heerste) dus besloten wij Tijger en Kitty te houden. Een goede keuze vind ik zelf, want ze zijn super lief! Kitty komt altijd bij me zitten terwijl ik aan het bloggen of leren ben (nu ook) en  geeft me dan kopjes. Lief!

Screenshot_2014-12-03-09-44-18

♥ Wie is je celebrity crush?

Ik heb niet echt een celebrity crush. Ik heb gewoon zo al een grote crush op iemand, namelijk op mijn vriendje Douwe! (; Maar als ik echt een beroemd iemand moet kiezen is het Zac Efron.

♥ Wat vind je het lekkerste om te snoepen? Healthy en unhealthy!

Het lekkerste om te snoepen is sowieso drop. Het maakt niet uit wat voor drop, zolang het maar niet Engelse drop is, dat vind ik totaal niet lekker! Het lekkerste dropsoort vind ik de dropharingen van Katja, daar kan ik wel uren van snoepen. Die zak is zo maar leeg wanneer je hem voor mijn neus zet! Mijn pake (opa) is ook zo gek op drop dus ik denk dat ik deze verslaving door hem gekregen heb.

♥ Wat is het mooiste wat jou blog je tot nu toe heeft gebracht?

Mijn blog heeft veel mooie dingen gebracht, maar het mooiste is toch wel de vele positieve reacties die ik gekregen heb van mijn lieve, trouwe lezers. Zonder jullie was bloggen een stuk minder fijn en had ik lang niet zo veel leuke blogs gekend dan nu!

♥ Wat zou je nog heel graag willen? Mag alles zijn.

Wat ik nog heel graag zou willen is dat ik overga naar klas 4. Het klinkt misschien dom dat ik dit kies, maar ik wil echt niet zitten blijven, wat misschien wel gaat gebeuren. Verder weet ik niet echt wat ik moet kiezen, want ik heb alles al wat mijn hartje begeerd. Een goede relatie, lieve familie en ouders, vriendinnen, een veilige woonplaats… Verder heb ik niets nodig.

De regels die bij deze award horen:

-Bedank en link naar de persoon/blog die je genomineerd heeft.
-Beantwoord de vragen die je gegeven zijn door degene die je genomineerd heeft.
-Nomineer 11 andere bloggers en link deze (200 volgers of minder).
-Stel iedere genomineerde op de hoogte van hun nominatie.
-Maak een vragenlijstje van 11 vragen voor de genomineerden.

Mijn vragen:

1. Als je één ding moet kiezen waar je niet zonder kunt, wat zou dat dan zijn?

2. Welk talent zou je willen hebben?

3. Wat is je grootste blunder?

4. Breng jij je vrije tijd liever met anderen of jezelf door?

5. Wie zou je graag willen ontmoeten?

6. Verzamel je iets? Zo ja, wat verzamel je?

7. Hoe kwam je op het idee om je blog te beginnen?

8. Wat is je grootste miskoop ooit geweest?

9. In welke landen ben je allemaal geweest?

10. Hoe kwam je aan je blognaam?

11. Welke dingen maken je blij?

Nominaties

1. Laury van Beautydump 

2. Florentine van byfloren

3. Nynke van Lifetastic

4. Nathalie van Nathalieruiter

5. Donna van Primadonna

6. Lau van Lifebloglau 

7. Iris van Bloggersnote 

8. Kim van KimmsCreations 

9. Dewi van Everydee

10. Liz van Becausebeauty

11. Lindsey van Lindseybeljaars

Naamloos scan

14 Comments

 • Reply creabeaatje34 1 mei 2015 at 21:22

  Gefeliciteerd met je nominatie 🙂

 • Reply indian2day 1 mei 2015 at 22:04

  Leuk ingevuld 🙂

 • Reply Lifebloglau 1 mei 2015 at 23:01

  O wat lief dat je me hebt genomineerd. Ik moet hem nu eigenlijk wel een keertje gaan doen. 🙂

 • Reply Florentine 2 mei 2015 at 10:00

  Super leuk dat je genomineerd bent én dat je mij genomineerd hebt ♡♡♡

  • Reply xgraciously 2 mei 2015 at 10:07

   Dankje! ♥ Ben benieuwd hoe jij hem gaat invullen! 🙂 Xx

 • Reply Lindsey Beljaars 2 mei 2015 at 10:18

  Wat een leuke award en superlief dat je mij hebt genomineerd 🙂

 • Reply Dina 2 mei 2015 at 11:38

  Wat leuk dat je genomineerd bent voor de award. Leuke vragen en antwoorden. Ik heb je blogje net pas ontdekt, dus het is leuk om je op deze manier direct een beetje te leren kennen zeg maar.

 • Reply Dewi 2 mei 2015 at 14:06

  Leuk dat je me hebt genomineerd! Kende jouw blog nog niet, maar vind dat je leuk schrijft. Xx

 • Reply irisxb 2 mei 2015 at 19:11

  Oh bedankt!!!! Leuk dat je me genomineerd hebt! Ik zal ‘m binnenkort zeker gaan invullen!

 • Reply lifetasticnl 3 mei 2015 at 11:22

  Ahh wat leuk! Superlief dat je me hebt genomineerd. Dit is de eerste keer voor mij! Ik ga hem meteen even invullen 🙂

 • Reply kimmscreations 5 mei 2015 at 12:58

  wat leuk en lief dat je mij nomineert! thanxxx

 • Reply De Liebster Award! | Bloggersnote 20 mei 2015 at 06:22

  […] Ik ben genomineerd voor de Liebster award door xgraciously! Wat een enorme eer! Super bedankt, ik vind het echt super lief :). Door de Liebster Award leer je […]

 • Leave a Reply