D-shop: Larome Paris parfum

Parfum draag ik bijna wel elke dag. Helaas kies ik altijd de duurste parfums uit die vaak van een merk afkomstig is! Hier heb ik een mooie oplossing op gevonden; namelijk de parfums Larome Paris die je kunt kopen op de site van D-shop!

Afbeelding van Anke Jensma

Op D-shop verkopen ze diverse verzorgingsmiddelen zoals scheermesjes en scheersystemen van Gillette voor mannen en vrouwen. Ook verkopen ze er handige mini’s die je mee kunt nemen als je op reis gaat. Maar dat is niet het enige wat er bij de webshop te verkrijgen is… Je kunt er zelfs opzetborstels van Oral-B vinden én geuren van verschillende merken gemaakt door Larome Paris!

 

Larome Paris is een nieuw begrip in de wereld van parfums. Bij Larome Paris hebben ze als doel luxueuze parfums beschikbaar te maken voor iedereen. Dit doen ze door middel van het gebruiken van dezelfde grondstoffen als de ontwerpers van de bekende merken. De parfums zijn gebaseerd op hetzelfde recept als de originele parfums waardoor de geur bijna niet verschilt! Iedere parfum heeft een code die staat voor het originele merk.

Afbeelding van Anke Jensma

De flacons hebben allemaal hetzelfde uiterlijk, waardoor de prijzen zo laag kunnen blijven. Ook maakt Larome Paris geen dure reclames en kan er zo dus meer aandacht gevestigd worden in de kwaliteit van de geuren!

 

Larome Paris is nog niet bekend in Nederland, maar al heel populair in Spanje, Portugal en andere landen! De parfums van dit merk zijn allemaal eau de parfums. Eau de parfum bevat, na pure parfum, het hoogste percentage geurbestanddelen, namelijk 10% tot 20%! Dit zorgt dat de geur lekker blijft hangen.

Alle parfums van 100 ml kosten €27,50 en alle parfums 50 ml kosten €22,50. De parfum die ik voor jullie in dit artikel review, is de 50 ml parfum en heeft de code 69. Dit betekent dat deze parfum (waarschijnlijk) ongeveer hetzelfde ruikt als Lady Gaga Fame.

Afbeelding van Anke Jensma

Mij viel meteen de zwarte substantie op die in de flacon zit; de substantie lijkt precies op die van de originele parfum van Lady Gaga Fame, want die is namelijk ook zwart! De flacon van de parfum vind ik er trouwens erg luxe uit zien. Dit komt vooral door de mooie, gouden dop die ook nog eens magnetisch is! Ook vind ik het erg handig dat er een sticker op de flacon zit met de code, zo kun je er snel achter komen met welke parfum je te maken hebt.

Afbeelding van Anke Jensma

Nadat ik de parfum had opgespoten, kwam ik tot de conclusie dat de parfum niet exact hetzelfde ruikt als Lady Gaga Fame. De originele geur van Lady Gaga Fame is ietwat sterker. Wel vind ik deze versie van Larome Paris lekker ruiken, zelfs een beetje lekkerder dan de originele versie van Lady Gaga Fame!

De parfum blijft lang aanwezig op mijn huid, na een uurtje rook ik de geur nog steeds! Dit hoor je mij niet vaak zeggen.

Kortom; ik ben tevreden over de webshop D-shop en het merk Larome Paris! Larome Paris verkoopt meer dan 60 parfums die gebaseerd zijn op het recept van de originele geuren. Stukken goedkoper dan de originele versie en ze ruiken ook nog bijna hetzelfde!

Als je nu benieuwd bent naar de geuren van Larome Paris, heb ik een erg leuke deal voor je! Met de code xgracious5 krijg je 5% korting op je bestelling.

Naamloos scan

 

 

13 Comments

 • Reply creabeaatje34 15 januari 2016 at 16:53

  Mooi klein, handig flesje 🙂

 • Reply happyhipsterblog 15 januari 2016 at 16:54

  Leuk ! & fijn die korting x

 • Reply ModaSplash 15 januari 2016 at 17:03

  Fijn review! X

 • Reply Joëlle 15 januari 2016 at 17:27

  Leuk review! Klinkt heel erg goed! X

 • Reply Ilona Wielinga 15 januari 2016 at 18:55

  Wat een leuke review! Ik had nog nooit van de webshop gehoord, dit komt waarschijnlijk ook omdat ik me niet zo met parfum bezig houd omdat ik er niet tegen kan…

 • Reply Jessica 15 januari 2016 at 23:51

  Zo’n mooi flesje 😍 😍

 • Reply gentillinne 16 januari 2016 at 07:46

  Leuke review, het flesje ziet er heel erg mooi uit! Ik wist niet dat die webshop bestond, het lijkt me een erg leuk en voordelig concept! 🙂

 • Reply D-Shop (@Dshopnl) 16 januari 2016 at 10:24

  Bedankt voor deze mooie review!
  En aan degene die gereageerd hebben: Bedankt voor de leuke reacties! 🙂
  Neem eens een kijkje op onze site of volg ons op social media, we staan binnenkort weer op een aantal markten waar je al onze geuren vrijblijvend kunt uitproberen!

 • Reply Rahma 16 januari 2016 at 10:46

  Super leuke review! Ik ga zeker even kijken!

 • Reply Linda 16 januari 2016 at 12:34

  Wat een leuke review 🙂 Wist helemaal niet dat die website bestond!

 • Reply Mariska 16 januari 2016 at 19:26

  Dit specifieke bedrijf kende ik nog niet, ik wist wel dat er geen patenten bestaan op parfums, omdat het een mix van oliën etc. is. Alleen op de flacons bestaan patenten. Dus de vloeistof die erin zit is waarschijnlijk exact hetzelfde als het originele parfum. En het is ook gewoon toegestaan om dat te doen. Klinkt goed!

 • Reply myweeklystyle 21 januari 2016 at 20:56

  Leuk!!!

 • Reply jeapiebel 15 februari 2016 at 21:01

  Ik ben echt benieuwd naar de geur! Het lijkt mij heerlijk.

 • Leave a Reply