Christmas tag

Ook op deze tweede kerstdag heb ik weer een blogpost voor jullie klaarstaan; namelijk een Christmas tag! Bij deze tag komen vele vragen aan bod over kerst. Hoe ziet mijn ideale kerst er uit? En wat is mijn favoriete kerstliedje? Je leest het hier allemaal. Enjoy!

christmas, merry christmas, and light afbeelding

Wat is je favoriete kerstliedje?

Mijn favoriete kerstliedje is toch wel All I want For Christmas van Mariah Carey. Natuurlijk vind ik alle andere kerstliedjes ook wel leuk, maar wanneer ik dit liedje hoor krijg ik het ultieme kerstgevoel.

Wat is je favoriete kerstfilm?

Elk jaar weer zit ik gekluisterd voor de tv wanneer Home Alone op de buis is te zien. Het is en blijft een leuke film! Je kunt dus wel zeggen dat Home Alone mijn favoriete kerstfilm is.

Wat staat er bovenaan op jouw kerstverlanglijstje?

Er staan een paar dingen hoog op mijn verlanglijstje. Zo staat er de Canon 1200d op mijn verlanglijstje en de Lush snow fairy douchegel! Laatst was ik in Amsterdam en toen heb ik de douchegel niet meegenomen, waar ik ontzettend veel spijt van heb. Toen bedacht ik me dat Lush ook een site heeft waar ik hem op kan bestellen, maar daar was hij al uit het assortiment gehaald. Bummer!

christmas, heart, and candy afbeelding

Wat is je favoriete make-up look voor de kerst?

Tijdens kerst draag ik vaak een subtiele make-up look. Op mijn ogen smeer ik glitter oogschaduw met bruinachtige tinten. Verder draag ik foundation, concealer en poeder. Als laatste doe ik lippenstift op!

Wat draag je het liefst tijdens kerst?

Elk jaar weer tijdens kerst draag ik een jurkje. Deze kerst draag ik een zwart jurkje, die je in de OOTD van gisteren kon zien!

Speel je liever buiten in de sneeuw, of geniet je binnen van een kop warme chocolademelk?

Allebei. Ik hou van de sneeuw én ik houd van warme chocolademelk. Het liefst doe ik allebei; eerst naar buiten om in de sneeuw een sneeuwballengevecht te doen en nadat gedaan te hebben, naar binnen om een kop warme chocolademelk te drinken. Met slagroom natuurlijk, heerlijk!

christmas, merry christmas, and home alone afbeelding

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?

Mijn ideale kerst begint met een lekker kerstontbijt. Daarna gaan we met z’n allen naar buiten om een sneeuwballengevecht te houden en om een wandeling te maken in de sneeuw. Om 12 uur gaan we weer naar binnen en gaan we lunchen. Vervolgens gaan we gezellig rond de kerstboom zitten en pakken we cadeaus uit. Daarna gaan we lekker dineren. Ja, dit is mijn ideale kerst!

Wat ga jij doen met kerst dit jaar?

Gister heb ik kerst doorgebracht bij mijn vriendje thuis met zijn familie. We hebben gedineerd en films gekeken. Vandaag komen mijn pake, beppe, oom, tante en vriendje bij ons thuis en gaan we gourmetten met zijn allen en gezellig spelletjes doen. We doen niet aan cadeaus, dat doen we altijd rond 5 december!

Heb je een echte kerstboom of een neppe?

Wij hebben thuis een echte kerstboom. Soms is dit in ons nadeel, omdat wij twee katten hebben. En zoals je misschien wel weet, zijn katten best wel speels. Onze katten bijten vaak dus in de takken van de kerstboom of gaan met de ballen spelen. Ook is het wel eens voorgekomen dat ze tegen de boom plassen…

christmas, winter, and tree afbeelding

Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?

In onze kerstboom pronken witte ballen.

Wat is je favoriete kerstsnack?

Eigenlijk heb ik geen favoriete kerstsnack; wel vind ik appeltaart erg lekker. Dat eten we vaak tijdens kerst, maar het is niet zozeer een echte kerstsnack.

Bron foto’s

Wat ga jij doen vandaag op de tweede kerstdag?

Naamloos scan

11 Comments

 • Reply fleurtje 26 december 2015 at 12:10

  Ahh Anke je schrijft altijd zo leuk!!

 • Reply Alena 26 december 2015 at 13:16

  Haha die lush snow fairy douchegel is héérlijk ! 😏💖😱

 • Reply Joëlle 26 december 2015 at 13:34

  Leuk ingevuld!

 • Reply creabeaatje34 26 december 2015 at 13:42

  Leuk ingevuld meid <3

 • Reply gentillinne 26 december 2015 at 14:02

  Super leuk om te lezen! Xx

 • Reply robinheppie 26 december 2015 at 14:10

  Erg leuk ingevuld! Een hele andere tag, dan die ik heb ingevuld! x

 • Reply myweeklystyle 26 december 2015 at 20:45

  Wat een leuke tag, leuk beantwoord!!

 • Reply Daphne Lippmann 26 december 2015 at 21:55

  Erg leuk ingevuld! Ik heb de tag ook gedaan op mijn blog. Vandaag heb ik lekker tijd door gebracht met mijn gezin. Lekker spelletjes doen enzo. Heerlijk!

 • Reply cutebunniessx 27 december 2015 at 10:57

  Mijn lievelings kerstliedje is ook All I want for Christmas. Jammergenoeg krijgen mijn vriendinnen een hekel aan dat lied, hihi! Xxx

 • Reply xingeex 27 december 2015 at 11:24

  Heel leuk ingevuld!

 • Reply La vita di Dorine 28 december 2015 at 12:23

  super tof ingevuld! xx

 • Leave a Reply