Christmas Q&A

Zo, hier ben ik dan weer na een drukke week. De weken voor kerst zijn bij mij altijd helemaal volgepland, net zoals kerst zelf. Daarom heb ik ook besloten om deze Christmas Q&A vandaag maar te doen! Ik heb een aantal leuke vragen binnengekregen, die ik ga beantwoorden in deze post. Enjoy!

Wat is je favoriete kerstfilm?

Mijn favoriete kerstfilm is zonder twijfel Home Alone! Ik kijk die film elk jaar weer, er is echt geen kerst zonder Home Alone gezien te hebben. Normaal kijk ik nooit films meer dan drie keer, maar Home Alone blijft leuk. Ik vind Kevin altijd zo grappig en cute in de film!

Wat ga je dragen?

Deze kerst draag ik een champagne-kleurig rokje van Loavies met een coltrui van de H&M. Verder draag ik onder het rokje nog mijn zwarte enkellaarsjes. Ik vind het echt de ultieme kerst outfit, omdat het rokje super feestelijk is. Ik denk dat ik ook nog wel outfit foto’s op mijn blog ga plaatsen, dus stay tuned.

Wat vind je het leukste aan kerst?

Het leukste aan de kerst vind ik de voorpret en de gezelligheid. Ik luister al weken van tevoren naar kerst muziek en ik koop al heel vroeg cadeau’s, zodat ik daar ook geen stress meer van heb. Als het dan echt kerst is, gaan wij altijd gezellig eten en spelletjes spelen. Dat vind ik het leukste, al die gezelligheid.

Wat vind je het minst leuke aan kerst?

Het minst leuke aan kerst vind ik dat het allemaal weer zo snel voorbij is. Je leeft er al weken naar uit en daardoor lijkt het alsof de tijd vliegt. Ik vind het altijd jammer wanneer de feestdagen voorbij zijn, want dan heb je een hele lange tijd niets. Vooral niet na oud en nieuw, dan is het altijd zo rustig! Ik moet dan altijd weer even wennen.

Wat betekent kerst voor jou?

Kerst betekent voor mij gezelligheid, vrede en liefde. Met kerst hoor je bij elkaar te zijn en samen terug te komen om waar het allemaal om gaat: liefde en gezelligheid. Deze twee dagen moet je genieten van elkaar en met elkaar en daar hoort geen ruzie en oorlog bij. Dat is voor mij het belangrijkste wat telt tijdens de feestdagen.

Wat is je favoriete kerstliedje?

Mijn favoriete kerstliedje is All I Want For Christmas. Heel standaard, maar ik vind hem zo leuk! Ik kom meteen in de kerststemming als ik dat liedje hoor.

 

En nu een vraag aan jullie: wat gaan jullie doen deze kerst?

Liefs,

Anke 

 

 

 

2 Comments

  • Reply Janneke 24 december 2016 at 22:29

    Wat een leuke Q&A! Home Alone is ook mijn alltime favorite kerstfilm! Geen kerst zonder Home Alone. Ik ben heel erg benieuwd naar je kerstoutfit! Deze kerst ga ik gezellig met mijn familie dineren. x

  • Reply Jessica 25 december 2016 at 01:05

    Dahm ik zou echt niet weten wat ik aan zou moeten doen. Ik denk dat ik maar een kerst trui aan doe. En het is heel erg mooi van wat kerst voor jou betekend. Hier kan ik mij eigenlijk ook wel in zien. <3

  • Leave a Reply