Christmas outfits | inspiration

We kunnen nu al op onze handen de dagen aftellen tot kerst. Ik heb er nu al zin in, ik luister elke dag kerstmuziek en ik ben al druk bezig met het zoeken van feestelijke outfits. Ik heb al helemaal in mijn hoofd wat ik deze kerst wil gaan dragen. De eerste kerstdag wordt het denk ik een jurkje, de tweede kerstdag ga ik voor een metallic rokje. Maar als jij nog niet weet wat je moet dragen, heb ik dé ideale outfit-guide voor jou gemaakt. Laat je inspireren door deze blogpost!

 

♥ Satijn is een do als het op kerstoutfits aankomt. Satijn was en is nog steeds een dikke trend dit jaar, dus het mag tijdens de feestdagen ook zeker gedragen worden. Satijn in combinatie met leer is een prachtige combinatie. Draag je satijnen jurkje bij leren overknee boots en je bent klaar voor het kerstdiner.

♥ Metallic is helemaal hot dit winterseizoen! Mix je favoriete items met metallic-kledingstukken. Als kerst-outfit heb ik een metallic rok van Loavies met daarboven een coltrui, om het geheel wat in harmonie te brengen. Je moet er namelijk niet voor zorgen dat je outfit té bloot en té rommelig wordt door nog meer drukke printjes bij je outfit te doen. De nummer 1 regel voor outfits is wanneer je een kort rokje aan doet, je een shirt met lange mouwen er boven moet dragen om alles tot een mooi geheel te maken.

♥ De hele mesh-trend is je vast niet ontgaan. Mesh is een dun, doorzichtig stofje. Een trend is om een bralette onder een mesh-shirtje te dragen, maar als je dat te bloot vind kun je er ook gewoon een hemdje onder dragen. Draag er niet te opvallende sieraden en een broek of rokje bij en je bent ready to go.

♥ Een pantalon is ook ideaal om te dragen tijdens de kerst. Het zit comfy en je ziet er tegelijkertijd heel netjes uit. Twee vliegen in één klap dus! Modemusthaves en Loavies verkopen mooie pantalons die prachtig zijn voor de feestdagen. Zeker de moeite waard om daar eens een kijkje te gaan nemen! Een pantalon is erg mooi om te combineren met een nette blouse. Maak het ietsjes vrouwelijker door hakken onder de pantalon te dragen.

♥ Tule rokken zijn heus niet alleen voor kleine ballerina’s, zo mogen tijdens de feestdagen ook weer gedragen worden! Tule rokken zijn goed te combineren met een simpel shirtje en een opvallende ketting. Het hoeft allemaal niet zo uitbundig; de tule rok is al een eye-catcher!

 

Let’s get inspired!

 

Bron foto’s

Weet jij al wat je gaat dragen deze kerst?

Liefs,

Anke

 

2 Comments

  • Reply Eva 18 december 2016 at 21:40

    Superleuk zo’n inspiratie artikel voor Kerst! Ik weet nog niet precies wat ik ga dragen voor Kerst, misschien wel een rokje als dat niet te koud is 🙂

  • Reply Marsha 24 december 2016 at 00:20

    Mooie inspiratiefoto’s! Ik weet wat ik de tweede kerstdag ga dragen. De eerste weet ik nog niet. Ik ben dan alleen met mijn vriend en in de avond gaan we uit eten. Zal dus denk ik wel een jurkje worden haha.

  • Leave a Reply