Bucketlist kerstvakantie done

Helaas is de kerstvakantie voor mij toch ook echt voorbij. Gister had ik nog even een dagje vrij, heerlijk! Ik heb een super leuke vakantie gehad en ik heb veel kunnen doen van mijn bucketlist. Druk snel op ‘lees verder’ om te zien wat ik allemaal van mijn lijstje heb afgestreept!

Afbeelding van Anke Jensma

Edit: de intro klopt niet meer; ook vandaag heb ik nog een lekker dagje (ijs)vrij! 

♥ naar de Starbucks

Ik kan de Starbucks van dit lijstje afstrepen! Ik ben wel eens vaker naar de Starbucks geweest, maar dat was een hele tijd geleden. Daarom wilde ik in de kerstvakantie de Starbucks weer eens bezoeken en dat heb ik gedaan! En natuurlijk heb ik ook wat gedronken; ik ben gegaan voor warme chocolademelk. Koffie lust ik niet, hihi!

♥ mijn haar verven

♥ een boek uitlezen

♥ kerstkaartjes versturen (handgeschreven!)

Helaas zijn niet alle kerstkaartjes op tijd gekomen voor de kerst, maar toch heb ik dit doel door mogen strepen!

♥ peperkoekmannetjes maken

 

Afbeelding van Anke Jensma

♥ kerst nail-art maken

Nog net op het nippertje heb ik voor kerst een nail-art weten te maken. Ik heb een nail-art gemaakt van een rendier, hij is niet super goed gelukt maar hij kan er mee door!

♥ vooruit plannen met bloggen

♥ weer met bloggers meeten

In de vakantie heb ik ook weer met bloggers gemeet, dit keer in Groningen. Rahma, Jessica, Maricia en Maaike waren van de partij, het is zeker voor herhaling vatbaar!

♥ OITNB uitkijken

♥ nieuwe winterjas scoren

Mijn oude winterjas begaf het echt helemaal, de rits ging er helemaal uit en de touwtjes gingen allemaal kapot. Dus het werd nodig tijd voor een winterjas! Ik had al een leuke op het oog, maar toen ik hem wou bestellen was hij helemaal uitverkocht. Gelukkig gingen we in de vakantie naar de stad om een andere nieuwe jas te zoeken! Gelukkig heb ik ook één gevonden, het is een donkerblauwe gewatteerde jas. Hij was ook nog eens in de sale!

 

Afbeelding van Anke Jensma

♥ naar  Amsterdam

Samen met mijn vriendin ben ik naar Amsterdam geweest. We hebben onze ogen uitgekeken, Amsterdam is een heel andere koek dan ons Friese hoofdstad(je) Leeuwarden! We hebben niet zoveel geshopt, maar dat maakt niets uit. Het gaat tenslotte om de gezelligheid!

♥ wensballon oplaten

Tijdens oud en nieuw liet ik een wensballon op! Dit ging echter niet zonder slag of stoot; het begon opeens hard te waaien, dus de ballon wou niet de lucht in. Uiteindelijk is het toch gelukt en wauw, wat was het magisch!

♥ kerstfilms kijken

de 200 volgers halen (bij de 200 volgers houd ik ook weer een winactie)

Yay, ik heb de 200 volgers gehaald! En zoals beloofd, staat er ook al een winactie online. Je kunt een MAC lipstick winnen!

♥ samenwerking(en) doen

Naamloos scan

 

5 Comments

 • Reply Ilona Wielinga 5 januari 2016 at 09:23

  Leuk!! Ik ben ook een dagje vrij ivm de ijzel, mij hoor je niet klagen haha

 • Reply robinheppie 5 januari 2016 at 09:33

  Leuk ankeee! x<3

 • Reply Jessica 5 januari 2016 at 10:58

  Mega leuk en yeah ook nog een dagje lekker ijsvrij. Zelf moest ik gisteren wel naar school, maar vandaag was het te gevaarlijk.

 • Reply caroliendegraaf 5 januari 2016 at 13:05

  Leuk, je hebt best wat af kunnen strepen! Ik heb inmiddels OITNB wel uitgekeken, heel raar eindelijk (maar ook heel open, dus kan alsnog alle kanten uit!). En fijn dat je vandaag ook een extra dagje vrij hebt. Morgen wordt het gelukkig iets minder koud 🙂

 • Reply lifewithromy 5 januari 2016 at 20:36

  Leuke dingen heb je kunnen afstrepen! Jammer moest ik wel naar school en had ik geen vrij.. Xx Romy

 • Leave a Reply