Black unicorn nails | Nails of the month

Een nieuwe rubriek op mijn blog: nails of the month! Mijn vorige post over de acrylnagels is zo goed ontvangen, dat ik tot de conclusie ben gekomen om vanaf nu elke maand mijn nagels aan jullie te laten zien. Zoals jullie misschien wel weten, heb ik acrylnagels en die laat ik om de twee maand bijvullen. Deze keer heb ik heel wat anders gedaan dan mijn vorige bezoek: deze maand loop ik rond met zwarte ‘unicorn‘ nagels in plaats van de nude-nagels.

Afgelopen dinsdag zat ik weer aan tafel bij Kim. De vorige keer had Kim ook al mijn nagels gedaan en ik was daar erg tevreden over. De nagels bleven een lange tijd zitten (maar liefst twee maanden!) en ze ging netjes te werk. Dit alles voor een klein prijsje! Toen mijn nagels uit begonnen te groeien, maakte ik weer aan afspraak bij haar. Ik had in mijn hoofd om weer dezelfde nagels als vorige keer te doen, omdat die kleur vrijwel bij elke outfit paste. Maar mijn keuze veranderde echter toen ik Kim haar nagels zag. Ze had haar nagels in een zwart kleurtje gelakt met een paar nagels in een holografische kleur. Zo gaaf! Ik twijfelde geen seconde en vroeg meteen of dit ook bij mij mogelijk was. En natuurlijk kon dit.

img_6002

img_5999

Mijn nagels zonder en met licht

Het resultaat is ge-wel-dig! Ik hou van alles wat ook maar een beetje glinstert, dus mijn geluk kon niet op. Het geheel is wat in harmonie gebracht door alleen de ring-en middelvinger in een holografische kleur te lakken en de rest heeft een zwart kleurtje gekregen. Het holografische effect is gemaakt door middel van een poeder. Eerst werd mijn nagel in een doorzichtig kleurtje gelakt, waar de poeder overheen werd gestrooid.

Als ik mijn nagels in de zon houdt, zie je een mooi regenboogeffect en zonder licht zien ze er een beetje zilverachtig uit. Heel gaaf, ik denk dat mijn nagels wel klaar zijn voor de feestdagen!

Liefs,

Anke

4 Comments

 • Reply jonna@burgertrutjes 2 december 2016 at 17:42

  Super mooi!! Ik ben ook groot fan van glitters <3

  • Reply xgraciously 4 december 2016 at 14:37

   Yay, ben ik gelukkig niet de enige! πŸ˜‰

 • Reply Jessica 4 december 2016 at 14:28

  Wauw je nagels zien er echt mega mooi uit😍😍

 • Reply Malou | Blonde Blossom 4 december 2016 at 17:22

  O mijn god dit is zo gaaf! Ik houd niet enorm van glitters maar dit zijn echt super gave nagels! Wil ik ook wel. Malou x

 • Leave a Reply