BitesWeLove #2

Zoals jullie misschien wel weten heb ik wel eens eerder een samenwerking met BitesWeLove gehad, maar toen had ik de verkeerde bites gekregen! Nu kreeg ik echter wel de juiste bites, die ik weer voor jullie ga reviewen.

Afbeelding van Anke Jensma

Bites We Love is een bedrijf die in 2014 is gestart. Het bedrijf levert elke week jouw 4 favoriete bites voor €5 in de brievenbus. Je hoeft dus niet voor het pakketje thuis te blijven! In de bites zitten geen onnatuurlijke geur-, kleur-, en smaakstoffen, waardoor ze super gezond zijn! De bites zijn gebaseerd op het profiel dat bij je past en je kunt de inhoud afstemmen op jouw smaak. Wanneer je geen bites meer wil ontvangen, kun je de BitesWeLove box gewoon opzeggen.

Afbeelding van Anke Jensma

Ik mocht in totaal 4 bites uitzoeken om uit te proberen. Ik had Brainpower, Ticket To The Tropics, Going bananas en Suzie’s Apple Pie uitgezocht. De vorige keer ging het een beetje mis, toen had ik andere bites gekregen dan ik wilde. Maar nu kreeg ik wel de juiste bites! Omdat de bites Going Bananas en Suzie’s Apple Pie niet verkrijgbaar waren, kreeg ik nu Hide ’n Seek Almonds en Banana Break toegestuurd. De volgende bites kreeg ik nu dus toegestuurd:

 • #04 Brainpower
 • #39 Ticket To The Tropics
 • #21 Hide ‘n Seek Almonds
 • #12 Banana Break

Afbeelding van Anke Jensma

#04 Brainpower

Een mix van pecannoten, rozijnen, kokoschips en moerbeien. Lekker tussen het leren door, pecannoten hebben namelijk een positieve invloed op de hersens! Je kunt de bites tegelijkertijd innemen, maar los zijn ze ook heerlijk. Ik ben vooral fan van de kokoschips en pecannoten!

Afbeelding van Anke Jensma

#39 Ticket To The Tropics

Een mix van mango, kokoschips en pure chocoladedruppels. Heerlijk, hier zit ook weer kokoschips in! De (gedroogde) mango vind ik overigens ook heel lekker! Net een snoepje, maar dan wel een gezond snoepje. De pure chocoladedruppels vind ik minder lekker, ik vind ze wat te puur. Wanneer je pure chocolade wel lekker vind, raad ik je Ticket To The Tropics  echter wel aan!

Afbeelding van Anke Jensma

#21 Hide ‘n Seek Almonds

Gechocolateerde amandelen met zeezout, voor de echte zoetekauw die ook wel aan iets zouts toe is! De amandelen zijn heerlijk zoet met een zoute kern. Hier zou ik zo meer van bestellen!

Afbeelding van Anke Jensma

#12 Banana Break

Een mix van gechocolateerde cornflakes, amandelen en bananenchips. Ook hier zit weer bananenchips in, heerlijk! De gechocolateerde cornflakes zijn echt super lekker, ze proeven wel wat naar yoghurt. De 3 bites kun je gerust samen innemen, ze vormen een kostelijk geheel!

Kortom; BitesWeLove heeft een super service en lekkere bites! Nadat ik Suzie van BitesWeLove gemaild had dat ik de verkeerde bites had gekregen, stuurde ze meteen weer nieuwe bites op.

Sorry trouwens voor mijn afwezigheid de afgelopen dagen! Vanaf morgen/ volgende week ga ik weer volop bloggen, want ik heb vakantie! Er komt onder andere een shoplog en vlog online! 

Naamloos scan

9 Comments

 • Reply creabeaatje34 28 februari 2016 at 12:58

  Wat leuk weer ^^

 • Reply Anke. 28 februari 2016 at 13:02

  Ziet er lekker uit!

 • Reply Falibeauh 28 februari 2016 at 13:48

  Nummer 12 en 38 lijken me erg lekker!

 • Reply ModaSplash 28 februari 2016 at 15:22

  ziet er erg lekker uit!

 • Reply fashion_pandax 28 februari 2016 at 15:39

  mjammie ! x

 • Reply xingeex 28 februari 2016 at 16:24

  Ze zien er echt heel lekker uit

 • Reply Irene Thayer (@irenekthayer) 28 februari 2016 at 18:11

  The post is fantastic! I love it so much 🙂
  Have a wonderful weekend!

  http://www.theprintedsea.blogspot.com

 • Reply heidi 28 februari 2016 at 19:38

  Ziet der best wel lekker uit.

 • Reply Jessica 28 februari 2016 at 23:17

  Wat ziet het er heerlijk uit.

 • Leave a Reply