Ben ik overgegaan?

Jullie verwachten misschien vandaag geen artikel van mij, maar toch wil ik heel graag iets vertellen aan jullie. Namelijk of ik ben overgegaan! Lees snel verder.

Only 1 week left 😊😍

Bron foto

Gistermorgen werd ik geroepen door de mentor. Ik was rustig een film aan het kijken met de klas. Ik werd wel een beetje bang, want wist niet wat ze me precies te vertellen had. Ze zei: ”ga maar rustig zitten”, en ze pakte een stoel. Ik ging zitten en ze keek me ernstig aan. ”Je staat vier onvoldoendes. Dat betekent eigenlijk dat we je af moeten wijzen…” Ik barstte in tranen uit. Hier was ik al super bang voor! Ik had super erg mijn best gedaan en dat zei mijn mentor ook. Een periode in het  schooljaar ben ik ziek geweest en dat zag je ook echt aan mijn rapport. Mijn laatste rapport was overigens wel erg goed! Mijn mentor zei ook nog dat ik ontzettend goed mijn best had gedaan en ondanks ik ziek was altijd nog wel naar school ging. Daar had ze bewondering voor.

Toen ik thuiskwam van school keek mijn moeder me aan en had ze de telefoon in haar hand. ”Ik heb net opgehangen. Je mentor heeft gebeld,” Ik werd erg nieuwsgierig en wilde graag weten wat ze te melden had. ”Ze gaan morgen tijdens de vergadering er over hebben of je nog over kunt of niet. Dat betekent dus dat je nog een hele kleine kans hebt om over te gaan, maar dan moeten alle docenten wel voor je stemmen!” Ik kon mijn oren niet geloven. Serieus? Kon ik echt nog overgaan? Vanmorgen was het zeker dat ik bleef zitten in de derde en nu was er nog hoop.

De volgende dag, vandaag dus. Ik zat in mijn slaapkamer toen ik de telefoon hoorde. Mijn hart ging sneller kloppen en ik kreeg trillende handen. Snel liep ik naar de telefoon en nam hem op. Het was mijn mentor. ”Ja, je gaat over hoor!” Ik was reuzeblij! Ik kon het eerst niet geloven.

Ik heb ontzettend veel zin in het nieuwe schooljaar. Klas 4 alweer! Het jaar van mijn eerste examens. Eindelijk geen wiskunde, natuurkunde, scheikunde en economie meer, maar vakken waar ik wel goed in ben. Maar eerst: zomervakantie! Morgen heb ik mijn laatste dag en dan heb ik acht weken zomervakantie.

Heel lief dat jullie allemaal voor me geduimd hadden; dat heeft zeker geholpen!

Naamloos scan

15 Comments

 • Reply Fleur 24 juni 2015 at 16:13

  Super goed, gefeliciteerd! X

 • Reply beyourselfatchanel 24 juni 2015 at 16:15

  jaaaaaaaaa toppeeerr <3

 • Reply yourinspirationworld 24 juni 2015 at 17:35

  Super goed!

 • Reply lizieliz 24 juni 2015 at 19:03

  Ik zit nog met spanning te wachten. Volgende week vrijdag krijg ik het pas te horen..

  • Reply xgraciously 24 juni 2015 at 19:59

   Spannend, ik duim voor je! Xx

   • Reply lizieliz 24 juni 2015 at 21:51

    Haha, dankjewel! Wel super fijn dat je over bent!

 • Reply lifemustbefabulous 24 juni 2015 at 19:33

  Wat fijn! Gefeliciteerd meis! XoXo Olivia 💕

 • Reply loveyasminexx 24 juni 2015 at 20:27

  Goed gedaan meid! Ben trots op je X

 • Reply creabeaatje34 24 juni 2015 at 21:05

  OMG! Zie je nu wel meis, ik zei het je toch! Trots op je, topper! 😀

 • Reply itscstyle 25 juni 2015 at 09:59

  Omg gefeliciteerd🎉🎉💕

 • Reply wifiinthenature 25 juni 2015 at 10:33

  super goed, gefeliciteerd!

 • Reply Rahma 25 juni 2015 at 20:42

  Heel goed! Gefeliciteerd! Helaas moet ik de 3e klas wel overdoen..

  • Reply xgraciously 25 juni 2015 at 21:21

   Dankjewel! Jammer, maar je hebt vast je best gedaan dus meer kun je niet doen! 😘

 • Reply astriddel 26 juni 2015 at 09:07

  Het wordt je gegund! Gefeliciteerd!

 • Reply Naomi 26 juni 2015 at 09:08

  GEFELICITEERD! 🙂

 • Leave a Reply