Bekeken films #7

In de maand augustus heb ik veel films gekeken. Ik deel deze films graag met jullie. Enjoy!

Life

Bron foto

Home

‘De Boov vormen een alienras dat de Aarde kiest als hun nieuwe thuis. Ze verplaatsen alle mensen naar een klein stukje op de planeet en nemen zelf de rest in. Het koppige tienermeisje Tip ontsnapt en ontmoet de irritante alien Oh, die is verstoten door de rest. Samen gaan ze op reis om de mensheid te redden.’

Ik vond dat ‘Home’ een uniek verhaal had, ik heb nog nooit eerder een film gezien die hier op lijkt. Ook heeft de film een mooi einde, die ik eerst totaal niet verwachtte! Wat ik altijd zo bijzonder vind, is dat die animatiefilms altijd zo knap getekend zijn, zo ook deze film. Een groot pluspunt van Home is dat de film ingesproken is door Rihanna en Jennifer Lopez. Zeker een aanrader om deze film te kijken met je jongere broertje of zusje!

’71

‘Een jonge Britse soldaat wordt per ongeluk achtergelaten door zijn eenheid tijdens de angstaanjagende rellen in de straten van Belfast in 1971. Niet in staat om onderscheid te maken in vriend of vijand moet de nieuwe rekruut alleen zien te overleven in de nacht en een veilige plek zien te vinden in het desoriënterende, vreemde en dodelijke landschap.’

Eerst kon ik echt heel moeilijk in de film komen, ik snapte eigenlijk ook helemaal niets van het verhaal. Het einde van de film werd pas spannend en toen begon ik het ook wat meer te snappen. Wat wel een voordeel is aan deze film, is dat de acteurs goed hun best hebben gedaan in het acteren. Deze film zou ik niet zozeer aanraden eigenlijk, het is een echte mannenfilm.

Paper Towns

‘Al van kleins af aan is de middelbare scholier Quentin verliefd op zijn raadselachtige buurmeisje Margo. Nadat hij op een avond met haar op pad is geweest door de stad verdwijnt zij plotseling, maar heeft ze een spoor van cryptische aanwijzingen achtergelaten. In de zoektocht naar haar moet Quentin op zoek naar de betekenis van oprechte vriendschap en ware liefde.’

Paper Towns was boeiend van het begin tot eind, ik heb zeker genoten van deze film. Er kwamen zelfs ook nog diverse grappige scènes in de film voor, zoals de Pokémon sing-a-long. Ik vond het erg leuk dat Ansel Elgort in de film speelde, je kent hem vast nog wel als Augustus Waters in The Fault In Our Stars. Ook vond ik het super dat Cara Delevingne in Paper Towns speelde! Een nadeeltje van de film was het einde, ik had het eigenlijk wel anders verwacht. Vrolijker. Leuker. Verder had ik helemaal niets aan te merken op deze film!

12 years a slave

‘Noord-Amerika negentiende eeuw. Solomon Northup (Ejiofor), een ontwikkelde zwarte man met een talent voor muziek, woont met zijn vrouw en kinderen in Saratoga, New York. Op een dag wordt hij ontvoerd en verkocht als slaaf. Niemand luistert naar Solomon wanneer die beweert een vrij man te zijn. Terwijl hij de gruwelheden van het leven als een slaaf moet ondergaan, droomt hij van een terugkeer naar huis.’

Ik had echt niet verwacht dat deze film zo indrukwekkend was! Ik dacht dat deze slaaf goed behandelt werd in de film, maar de film bewees het tegendeel. Ik vond de film zo ontzettend zielig, dat ik op het einde bijna moest huilen. Wat een tranentrekker! Een erg heftige film dus. Ik vond de film overigens ontzettend goed gefilmd!

Little boy

‘In een klein Amerikaans dorpje in de jaren 40 woont een 8-jarig kind dat de bijnaam ‘Little Boy’ heeft. Vanwege zijn kleine postuur wordt hij gepest en buitengesloten door leeftijdsgenoten. Zijn enige echte vriend is zijn vader James. Het leven van Little Boy staat dan op z’n kop als zijn vader wordt opgeroepen om te vechten in de oorlog. Geïnspireerd door zijn stripboekheld gelooft Little Boy dat hij zijn vader terug naar huis kan laten komen. Om dit voor elkaar te krijgen zal hij bevriend moeten raken met de persoon die hij het meeste vreest; een oude Japanse man die immers het gezicht van de vijand representeert.’

Ik moet bekennen dat ik eerst helemaal niets verwachtte van deze film. Maar later veranderde ik van mening, want wat is dit een steengoede film zeg! Mijn vriendje en ik hadden de tranen in onze ogen staan. Ik vond het zo’n zielig verhaal! Het einde was totaal onverwacht, maar het was zeker een mooi einde. Ook deze film was goed gefilmd! Geloof me, deze film moet je echt gezien hebben, hij raakt precies je gevoelige snaar.

Non stop

‘Bill Marks (Liam Neeson) is een uitgebluste veteraan van de Air Marshals service. Hij beschouwt zijn job niet als een taak die levens kan redden, maar als een kantoorbaantje in de lucht. De vlucht van vandaag zal echter geen routine blijken. Kort na het opstijgen van een transatlantische vlucht van New York naar Londen krijgt hij een reeks mysterieuze tekstberichten die hem bevelen ervoor te zorgen dat de regering het bedrag van 150 miljoen dollar overmaakt op een geheime bankrekening. Indien dit niet gebeurt zal elke twintig minuten een passagier sterven.’

Non stop is een heerlijke actiefilm met lekker veel actie. Zo kan ik deze film het beste omschrijven. De locatie waar het verhaal zich afspeelt vind ik ook goed bedacht; het verhaal speelt zich namelijk af in het vliegtuig. Het acteerwerk was ook prima, Liam Neeson speelde zijn rol goed!

Jupiter Ascending

‘Jupiter Jones (Mila Kunis) werd geboren onder een sterrenhemel, met tekens die erop wijzen dat ze voortbestemd is voor grootse dingen. Eenmaal volwassen droomt Jupiter van de sterren, maar ze wordt wakker in de harde realiteit waar ze toiletten schoonmaakt en heel wat pech kent. Maar wanneer Caine (Channing Tatum), een genetisch gemanipuleerde ex-militaire jager, op Aarde aankomt om haar op te sporen, vangt Jupiter een glimp op van het lot dat al die tijd op haar wachtte – haar genetische handtekening zorgt ervoor dat ze de eerste in lijn is voor een buitengewone erfenis die de balans van de kosmos kan veranderen.’

Een visueel spektakel, maar ik had eigenlijk wel wat meer verwacht van deze film. Het verhaal was erg slecht, ik snapte er eigenlijk helemaal niks van. Ik kon er geen touw aan knopen. Het acteerwerk vond ik eigenlijk helemaal niet goed, het zag er allemaal wat nep uit. Hoe deze film zo veel geld binnen heeft gehaald, snap ik even niet. Helaas kan ik je deze film niet aanraden!

Minions

‘De Minions bestaan al sinds het begin van de evolutie. Van een geel eencellig organisme zijn ze uitgegroeid tot wezens met slechts één doel: het dienen van de meest ambitieuze schurken. Wanneer hun meesters vernietigd worden besluiten ze zich te isoleren van de wereld en te verkassen naar Antarctica. Ergens in de jaren zestig drijft het ontbreken van een leider hen echter tot waanzin. Ze besluiten daarom een nieuwe te gaan zoeken.’

Ik heb me kostelijk vermaakt bij het kijken van deze film, zelfs volwassenen kunnen de film nog waarderen! Er kwamen veel grappige momenten in de film voor en ook was er een mooie verhaallijn. Wat ik erg leuk vond, is dat er de draak wordt gestoken met Engeland en de bijzondere gewoontes van de Engelsen. Ik kreeg een dikke glimlach op mijn gezicht tijdens het kijken van deze film!

Naamloos scan

9 Comments

 • Reply creabeaatje34 3 september 2015 at 15:51

  Minions en Paper Towns ^^

 • Reply thelifeofceline 3 september 2015 at 16:46

  Wow, dat zijn inderdaad een pak films! Ik heb velen van deze films ook al bekeken. Maar enkel Paper Towns het boek gelezen, ik kijk uit naar de film :p xx

 • Reply lifeandmusic 3 september 2015 at 18:15

  Leuke blog !! Ga er zeker een paar kijken !!

 • Reply yourinspirationworld 3 september 2015 at 19:04

  Hele leuke films, ik wil snel paper towns gaan kijken! 😍💗

 • Reply lifewithmaricia 3 september 2015 at 19:07

  Paper Towns lijkt me leuk!😍

 • Reply charlottevessem 3 september 2015 at 20:07

  Paper Towns wil ik nog heel graag zien!

 • Reply nmarit 4 september 2015 at 10:14

  Non stop vond ik zo leuk! Dan vind je unstoppable ook leuk. Of heb je die al gezien?

  • Reply xgraciously 4 september 2015 at 18:38

   Ik heb unstoppable nog nooit gezien, maar lijkt me wel een leuke film! Misschien dat ik hem vanavond nog ga kijken. Xx

 • Reply joorloveswriting 4 september 2015 at 21:25

  Leuke films!!! A Aaag ik wilde ook nog de minions en paper town zien !!

 • Leave a Reply