Bekeken films #6

In de maand juli heb ik veel films gekeken. Ik deel deze films graag met jullie. Enjoy!

Life

Bron foto

Spy

”Susan Cooper (Melissa McCarthy) is een pretentieloze analist bij de CIA en de miskende held achter vele gevaarlijke operaties. Maar als haar partner (Jude Law) plotseling verdwijnt en een andere topagent (Jason Statham) in opspraak raakt, verruilt ze haar kantoorbaan voor die van infiltrant. Om de mensheid voor een ramp te behoeden, begeeft ze zich in de wereld van een dodelijke wapenhandelaar.”

Wat een geweldige film is Spy! Het verhaal van de film is leuk en erg simpel om te snappen. Ook zit er veel humor in de film, wat is zeker kon waarderen. De acteurs hadden hun rollen erg goed gespeeld! Ik heb me geen moment verveeld tijdens het kijken van deze film. Zeker een aanrader!

 

Chappie

”In de nabije toekomst wordt misdaad met behulp van robots bestreden door een brute politiemacht. Maar de mensen vechten terug. Eén van deze robots wordt gestolen en opnieuw geprogrammeerd waardoor hij de eerste robot wordt die zelf kan nadenken en gevoelens heeft. Wanneer deze androïde, genaamd Chappie, gekidnapt wordt door criminelen vormt hij al snel een bedreiging voor de politiestaat. Alle middelen worden ingezet om hem te vernietigen en te voorkomen dat er meerdere soortgelijke androïden worden geproduceerd.”

Ik verwachte eerst niet zoveel van deze film en ik wilde hem eerst dus ook niet kijken. Maar mijn vriend wilde hem kijken dus ik dacht: waarom ook niet. Gelukkig heb ik hem gekeken want Chappie was een erg vermakelijke film! Vooral omdat Chappie zo’n leuke robot was (met gevoelens) en omdat Die Antwoord in de film speelde. Vooral de stukjes van Chappie zijn ‘geboorte’ vond ik erg vermakelijk. Ik zat helemaal in de film toen de kleine Chappie voor het eerst mensen zag in zijn robot leven en dingen leerde. Ook was de film erg spannend. Deze film moet je echt gezien hebben als je wel van actie, spanning en robots houdt!

 

Fury

” ‘Fury’ volgt de door de wol geverfde Wardaddy aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Hij heeft de leiding over een vijfkoppige tank-crew die een levensgevaarlijke missie in vijandelijk gebied dient uit te voeren. Ze zijn in elk opzicht in de minderheid, maar Wardaddy en zijn mannen doen er alles aan om de kern van nazi-Duitsland binnen te dringen.”

Fury is een echte rauwe oorlogsfilm. In deze film volg je een legertank met de crew en zie je al de gruwelijkheden van de oorlog. Opgehangen mensen, lijken, massagraven, bommen… Wanneer je niet van zulke dingen houdt, raad ik je ook niet aan om deze film te kijken. Het verhaal achter deze film vond ik wel mooi. De crew die in de legertank zit, bouwt een hechte vriendschap op. Ze maken veel dingen mee. Vooral het einde van deze film had ik echt niet verwacht.

 

 Interstellar

”In de toekomst zijn regeringen en economieën over de hele wereld ingestort. Voedsel is schaars, NASA bestaat niet meer en de 20ste eeuw is de grote schuldige. Wanneer een mysterieus wormgat in de ruimtetijd opengaat is het aan een groep overblijvende onderzoekers van NASA om op verkenning te gaan en de mensheid hoop te bieden.”

Ten eerste viel mij heel erg op dat er in deze film veel moeilijke woorden voorkwamen, waardoor ik het verhaal niet zo goed snapte. Ten tweede duurde deze film erg lang, bijna drie uur! Op het laatst werd de film ook te saai om naar te kijken, ook dus vooral om het feit dat ik het verhaal niet zo goed snapte. Het einde vond ik al helemaal raar! Maar de beelden van de ruimte waren wel mooi om naar de kijken, vooral toen de mensen in het wormgat zaten.

 

Captain Phillips

”De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Richard Phillips, kapitein van het vrachtschip Maersk Alabama. In 2009 werd dit schip door Somalische piraten gekaapt en Phillips gaf zichzelf op als gijzelaar, om zijn bemanning te redden.”

Wat was dit toch een spannende film! Ik zat op het puntje van mijn stoel toen ik deze film zag. Vooral het einde zat vol spanning. Tom Hanks had zijn rol ook geweldig gespeeld, het leek wel een real-life film. Het verhaal was ook echt gebeurd! Een echte aanrader.

 

Cinderella

”Cinderella (Lily James) is een weeskind dat door haar stiefmoeder (Cate Blanchett) en stiefzussen (Sophie McShera en Holliday Grainger) onrechtvaardig wordt behandeld. Op een dag ontmoet ze in het bos een charmante vreemdeling met wie ze zich gelijk verwant voelt. Wanneer de koning een open uitnodiging voor een feest stuurt naar alle maagden van het land, hoopt ze dat de vreemdeling ook van de partij is. Maar haar stiefmoeder verbiedt haar te gaan en verscheurt Cinderella’s jurk.”

Eigenlijk had ik meer verwacht van deze film. Het was wel mooi gefilmd, maar ik dacht dat de film meer in de sfeer van Maleficent zat. Dit was dus helaas niet het geval, maar verder was het wel een leuke film. Het einde was wel te verwachten; het is gewoon het zelfde einde als het sprookje Assepoester.

 

Naamloos scan

7 Comments

 • Reply creabeaatje34 2 augustus 2015 at 14:50

  Spy was zoo leuk! 😀

 • Reply secretlovegirl 2 augustus 2015 at 16:36

  je website is heel heel leuk en mooi,
  zou je de mijne ook willen bekijken???
  hij heet:
  http://www.secretlovegirl.wordpress.com
  maar nog even over jouw site, super gaaf
  Xxx secretlovegirl

  • Reply xgraciously 2 augustus 2015 at 16:56

   Dankjewel! Ik heb jou site bekeken en ik volg je nu! 😊 Xx

 • Reply Rahma 2 augustus 2015 at 21:35

  Chappie lijkt me heel leuk! Heb Cinderella ook gezien, en zoals je zei, had er meer van verwacht..

 • Reply sylviarianne 2 augustus 2015 at 22:21

  Ik heb Cinderella ook gezien, ik had er ook meer van verwacht!

 • Reply writingmonique 3 augustus 2015 at 07:41

  Oeh. Heel veel films die ik nog niet heb gezien. Captain Phillips klinkt bijzonder, die wil ik zeker nog gaan kijken!

 • Reply lifewithmaricia 3 augustus 2015 at 20:30

  Cinderella lijkt me erg leuk! De rest heb ik niet echt een idee van, haha😊

 • Leave a Reply