Bekeken films #2

In de maand maart heb ik veel films gekeken. Ik deel deze films graag met jullie. Enjoy!

Life

Bron foto

Blended

”’Blended’ vertelt het verhaal van een gescheiden moeder Lauren en weduwnaar/vader Jim, die een vreselijke blind date met elkaar beleven. Bij toeval komen ze elkaar later weer tegen tijdens een vakantie in Afrika, waar ze elkaar alsnog leuk beginnen te vinden.”

Aangezien ik Blended altijd nog wou zien en toevallig een avond alleen was besloot ik Blended te gaan kijken. Ik verwachte niet veel van de film, want ik had al recensies gelezen waarin stond dat de film niet super was. Het was gewoon een film om lekker alleen te kijken op de bank. In de film kwamen er veel humoristische opmerkingen voor, wat zorgde voor een leuke wending in de film. Het einde van de film vond ik eerlijk gezegd niet zo erg ”spannend”, hij was te voorspellen.

13 Eerie

”Zes ambitieuze forensische studenten zijn gestrand op een afgelegen eiland tijdens een universitair project. Het eiland werd vroeger gebruikt als een illegale biologische proeftuin waar criminelen voor dood werden achtergelaten, althans dat dachten ze.”

Het concept is wel spannend, dat zes forensische studenten zijn gestrand op een eiland waar vroeger criminelen voor de dood werden achtergelaten. Maar helaas, in de film zie je niks meer van dit spannende verhaal terug. De film is helemaal niet eng, het moet een horrorfilm voorstellen, maar ik vind het meer een thriller. De ”zombies” lijken totaal niet op zombies, de make-up is heel slecht gedaan. Tijdens het inzoomen zie je niet meer dan een zwart hoofd met een paar vlekken, je kunt er geen zombie in zien. Het einde is ook niet echt fantastisch. 13 Eerie is dus niet echt een aanrader!

Godzilla

”Wanneer boosaardige wezens, versterkt door de wetenschappelijke arrogantie van de mens, de mensheid en haar voortbestaan bedreigen slaat Moeder Natuur terug met haar eigen ultieme wapen, Godzilla, een verwoestende natuurkracht, die het in een heftige strijd zal opnemen tegen deze creaturen. Temidden van alle geweld en chaos volgen we drie leden van een gezin. Joe Brody (Cranston) is een wetenschapper in Japan. Hij ontdekt als één van de eersten een anomalie in sonargegevens en is net met zijn onderzoek hiernaar begonnen wanneer de hel losbarst. Zijn stiefzoon Ford (Taylor-Johnson), een jonge marineofficier, probeert ondertussen terug te keren naar zijn gezin in San Francisco, waar zijn vrouw Elle (Olsen), een verpleegster, haar handen vol heeft met het helpen van mensen in nood.”

Als allereerste wil ik zeggen dat ik deze film geweldig vond! De rollen zijn goed gespeeld, het verhaal is spannend, alles ziet er realistisch uit… De film blijft spannend van het begin tot het eind. Er zijn wel meerdere films gemaakt van Godzilla, maar als die beter waren dan deze durf ik niet te zeggen. Er zit wel een nadeel aan de film. De beelden van de film waren soms erg donker op de computer. Later had ik deze film verder gekeken bij mijn vriendje en daar waren de beelden wel goed. Maar verder was de film top!

Insurgent

”Beatrice moet op zoek naar antwoorden en bondgenoten in de ruïnes van het futuristische Chicago. Samen met Four zijn ze nu vluchtelingen, opgejaagd door Jeanine, de leider van de op macht beluste groepering Erudite. In een race tegen de klok moeten ze er achter zien te komen waarvoor de familie van Beatrice zich heeft opgeofferd en waarom de leiders van Erudite er alles aan doen om hen te stoppen.”

Ik ben gek op deze filmserie. De vorige film, Divergent heb ik vaak gekeken, omdat hij erg spannend was. Insurgent was ook spannend, maar wel minder spannend. Het einde was wel voorspellend. In de trailer geven ze ook té veel weg van de film, dat je bijna al weet wat er gaat gebeuren. Een pluspunt van Insurgent is dat hij 3D is, wat geweldige beelden geeft.

Naamloos scan

3 Comments

  • Reply creabeaatje34 4 april 2015 at 15:12

    Blended was super leuk! Ik vind het echt een toffe film 🙂

    • Reply xgraciously 5 april 2015 at 11:42

      Inderdaad, vond ik ook! Ondanks het einde te voorspellen was vond ik het een leuke film.

    Leave a Reply