Bekeken films #1

In de maand februari heb ik veel films gekeken. Ik deel deze films graag met jullie. Enjoy!

Life

Bron foto

Gone Girl

”Op zijn vijfde huwelijksverjaardag stelt Nick Dunne vast dat zijn echtgenote Amy verdwenen is. Terwijl de politie de mysterieuze verdwijning onderzoekt, komt de op het eerste gezicht ideale echtgenoot in het oog van een mediastorm terecht. Wanneer de politie vervolgens ontdekt dat Nicks leven gebaseerd is op leugens en bedrog verandert hij al gauw in de hoofdverdachte.”

Dit was een erg leuke film, het verbaasd me daarom ook niet dat hij zelfs 4 sterren heeft gekregen (van de 5). Er zat een goed verhaal in en genoeg drama, de film was kortom niet saai dus prima om te kijken. Ik leefde helemaal mee met de hoofdpersoon Nick die er van beschuldigd was dat hij zijn echtgenote iets aangedaan heeft. Een echte aanrader deze film!

The Maze Runner

”De zestienjarige Thomas wordt wakker in een roestige lift (The Box) zonder herinneringen, later herinnert hij zich alleen zijn naam. De lift brengt hem naar boven en eindigt in The Glade, een wereld omringd door grote grijze muren. Een zestigtal tienerjongens is daar op dezelfde manier gekomen en ze hebben geleerd te overleven in een volledig gesloten omgeving, levend van de landbouw. Ze noemen zichzelf de Gladers. Elke dertig dagen komt er een nieuwe jongen samen met voorraden toe.”

The Maze Runner is gemaakt door de makers van Hunger Games meende ik, dus dat beviel me sowieso heel goed. De actie in deze film is geweldig, de renners van het doolhof proberen het einde van het doolhof te vinden, maar dat gaat met moeite. Er zijn zelfs wel eens doden gevallen in het doolhof, dat maakt het verhaal extra spannend. Dit was één van de leukste films die ik ooit heb gezien.

The Human Race

”In THE HUMAN RACE a group of 80 people are ripped out of their daily lives and all re-appear in an undisclosed location. These people are from all walks of life: young and old, athletic and disabled, white-collared and homeless. The rules to a race boom in their heads, in their own voice and language, laying out what will become a horrific race of terror: ‘If you are lapped twice, you die. If you step off the path, you die. If you touch the grass, you will die. Race… or die.”’

Deze film is niet echt bekend in Nederland denk ik, er is ook niet een Nederlandse samenvatting van deze film te vinden. Eigenlijk snap ik het ook wel dat deze film nog niet bekend is in Nederland, ik heb niet veel positiefs te spreken over deze film. Het is een horrorfilm, maar de horror die er in de film was leek erg nep. Ook was het einde apart, ik ga maar niet spoilen, het einde moet je zelf maar eens kijken als je wil. Ook was de film niet heel erg goed gefilmd. Jammer! Als de film wat spannender en mooier in elkaar was gezet, was het zeker een goede horror geweest.

Taken 2

”CIA agent Bryan Mills gaat met zijn gezin op vakantie in Istanbul. Eenmaal daar is de vader van een van de kidnappers, die Bryan vermoord heeft toen hij zijn dochter Kim probeerde te redden, uit op wraak. Hij neemt Bryan en zijn vrouw in gijzeling. In een poging om gered te worden doet Bryan een beroep op Kim. Met Bryans special forces technieken probeert hij zijn familie veilig thuis te krijgen en de kidnappers één voor één uit te schakelen.”

Ik houd van de Taken filmserie! De films zijn spannend en er zit genoeg actie in. De acteurs spelen goed, ik zat helemaal in het verhaal. Na Taken 2 wilde ik erg graag Taken 3 kijken, hier ben ik nog niet aan toegekomen maar hopelijk ga ik hem nog eens kijken! Meer heb ik niet te vertellen over deze film, hij is gewoon erg gaaf en perfect om te kijken samen met je vriend(je).

Unbroken

”Het waargebeurde verhaal over Louis Zamperini, een hardloper tijdens de Spelen van 1936, wiens vliegtuig neerstort op zee tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zamperini en twee bemanningsleden dreven 47 dagen en 2000 mijl op zee, totdat ze gevangen werden genomen door de Japanse marine.”

Ik ben niet te spreken over oorlogsfilms, maar nadat ik deze film hem bewonderd heb ik wel een andere mening. Deze film was geweldig! Er zat veel actie en geweld in. Het einde van de film had ik totaal niet verwacht, dus dat was ook wel erg gaaf. Vaak heb ik wel bij een film dat ik het einde gewoon al kan raden. Bij deze film dus helemaal niet. Deze film moet je gezien hebben! De variatie in deze film is ook erg leuk. Eerst zie je Louis hardlopen, daarna zie je hem weer schieten in het vliegtuig. Super!

The Hangover Part II

”Twee jaar na het avontuur van Phil, Alan, Stu en Doug in Las Vegas reizen zij naar Thailand voor de trouwerij van Stu. Maar na hun toestand in Las Vegas heeft Stu gekozen voor een veilige ingetogen bruiloftsbrunch.’s Avonds drinken Stu, Phil, Doug, Alan en de jongere broer van de bruid Teddy een biertje. De volgende ochtend worden Phil, Stu en Alan wakker in een hotelkamer in Bangkok. In de kamer is ook de gangster Leslie Chow (van The Hangover) en een kettingrokende aap aanwezig. Stu heeft een tatoeage op zijn gezicht (dezelfde als Mike Tyson) en het hoofd van Alan is volledig kaal geschoren. Er is maar één vraag. Wat is er gisteravond gebeurd?”

The Hangover films zijn perfect om te kijken op een lui dagje, wanneer je lekker op de bank ligt te luieren. De humor die aanwezig is in de film werkt aanstekelijk. Ik lach soms zelf ook mee! Ik vind het alleen best wel een minpuntje dat de verhaallijn hetzelfde is met de andere films. Weer gaan de vrienden op een vrijgezellenreis, weer verdwijnt er iemand… Maar toch is het leuk om uit te vogelen hoe diegene verdwenen is en waar diegene zich bevind!

World War Z

”Gerry Lane (Brad Pitt) is een toegewijde vader en echtgenoot die werkt voor het leger en de overheid. Wanneer een zombie-apocalyps uitbreekt, wordt Gerry door de regering gevraagd om de invasie tegen te gaan. Tegelijkertijd moet hij zijn vrouw en kinderen beschermen tegen de verbazingwekkend snelle, vleesetende zombies.”

Ik heb nog nooit echt een zombie film bekeken, dus dit was de eerste zombie film die ik ooit heb bewonderd. En wat was hij spannend! De zombies zagen er ook heel realistisch uit. De verhaallijn was ook erg gaaf. Ik wist niet of de hoofdpersoon de plaag zou overleven ja of te nee. Verder spoil ik niets meer over deze film, de film moet je zelf maar kijken! Het is zeker de moeite waard. Je moet wel over zombies en bloed kunnen!

Naamloos scan

5 Comments

 • Reply creabeaatje34 2 maart 2015 at 19:31

  Ik vond The Maze Runner ook een hele leuke film 🙂

 • Reply elinebinnerts 2 maart 2015 at 20:00

  gone girl en maze runner zijn echt goed!

 • Reply tamaraenmarlie 4 maart 2015 at 12:28

  The hangover is zó grappig! Gone girl wil ik ook nog graag kijken

  • Reply xgraciously 4 maart 2015 at 15:55

   Gone Girl moet je echt gekeken hebben! (; Xx

 • Reply happygirl 4 maart 2015 at 19:24

  Gone girl lijkt me een super leuke film!

 • Leave a Reply