Beautyhacks

We gebruiken elke dag wel beauty producten. Er zijn verschillende hulpmiddelen die het gebruik makkelijker maken en die dingen doen die je nog niet wist. Ik heb verschillende hacks voor je op een rijtje gezet, die je hele beauty routine misschien wel gaan veranderen…

Live your Dream

Bron foto

♥ Heb je weinig tijd en moet je je eyeliner nog doen en je wimpers nog krullen? Ik heb de oplossing! Pak je wimper kruller er bij, doe eyeliner op de wimper kruller en krul je wimpers met de wimper kruller. Nu heb je een lijntje én zijn je wimpers mooi gekruld.

♥ Gebruik een lepel als hulpmiddel voor een wing.

♥ Matte nagellak hoef je niet te kopen, die kun je zelf ook maken! Dat doe je met maiszetmeel en topcoat. Mix de maiszetmeel en topcoat, breng het op je nagellak aan en bekijk het resultaat.

♥ Wist je dat tomaat erg goed is voor acne? Snijd een tomaat door midden, smeer het sap op een wattenstaafje en breng het tomatensap aan op je acne. Let maar op, na een aantal dagen of weken zal de acne verdwijnen.

♥ Voor wittere tanden is er zelfs een huismiddeltje. Doe 60 milliliter ”bakingsoda” in een beker en gooi er citroensap bij, van een halve citroen ongeveer. Smeer het goedje op je tanden met bijvoorbeeld een watje en poets daarna je tanden. Dit is ook erg goed voor je poriën op je neus!

♥ Smeer je wimpers elke dag in met Vaseline, je zult zien dat je wimpers gaan groeien!

♥ Ik heb een tip voor je wanneer je een tatoeage wil terwijl je jonger dan 16 bent. Maak een neppe tatoeage met eyeliner, smeer er Zwitsal over, laat het intrekken en spray er haarspray overheen.

♥ Gladde benen zijn een must. Je kunt zelf voor gladde benen zorgen, door bijvoorbeeld 120 milliliter kokosnoot olie in een (maat)beker te doen en er citroensap en suiker bij te gooien. Mix het goedje door elkaar heen en smeer het op je benen. Daarna goed afspoelen en je hebt hele gladde benen!

Naamloos scan

3 Comments

  • Reply happygirl 4 februari 2015 at 17:38

    Ik wist niet dat tomaat helpt tegen acne. Weer iets nieuws geleerd! Leeuk artikel verder 🙂 Liefs

  • Reply Kim 4 februari 2015 at 19:28

    Handige tips!

  • Reply Make-up hacks | 15 mei 2015 at 10:49

    […] Beautyhacks […]

  • Leave a Reply