Beauty |tips tegen roos

Vele mensen en dan vooral meisjes zijn bekend met dit (haar)probleem. Ongeveer de helft van de mensen heeft het: roos. Deze schilfertjes in je haar kunnen voor veel irritatie zorgen. Ik heb dé ultieme tips om roos tegen te gaan.
image

♥ Doe niet te veel shampoo in, dit kan er voor zorgen dat je juist meer roos krijgt en dat moet je juist niet hebben! Doordat je te veel shampoo in je haar hebt, is het moeilijker om uit te spoelen. Daardoor blijft er shampoo in je haar zitten en droogt het op, wat erg slecht is voor je hoofdhuid.

♥ Douche je haar met koud water. Wanneer je warm water gebruikt, raakt je hoofdhuid geïrriteerd. Warm water kan bovendien roos erg aanwakkeren, net zoals een föhn. Zet je föhn dus op de laagste stand, dat is beter voor je haar en hoofdhuid!

♥ Een halve citroen op hoofdhuid smeren kan de roos ook laten verdwijnen. Je huid wordt er veel rustiger van. Andere natuurproducten helpen ook om roos tegen te gaan! Gebruik niet te veel stylingsproducten dus.

♥ Er zijn natuurlijk ook speciale shampoo’s die helpen tegen roos. Vraag hiervoor even de kapper, die weet precies welke shampoo goed helpt.

♥ Masseer je hoofdhuid, daar word je hoofdhuid veel kalmer door. Je kunt je haar ook masseren wanneer je er shampoo in doet.

image

5 Comments

 • Reply tamaraenmarlie 12 juni 2015 at 12:18

  Ik heb zelf geen last van roos maar handige (en originele) tips heb je! Het koud water douchen wist ik bijvoorbeeld helemaal niet

  • Reply xgraciously 12 juni 2015 at 16:55

   Dankjewel! Gelukkig heb je geen roos trouwens, het is soms om gek van te worden, haha! 🙂

 • Reply writingmonique 12 juni 2015 at 15:52

  Wat een goede tips! Ik sluit mijn douches tegenwoordig af met koud water, eigenlijk voor mijn huid, maar altijd fijn als het ook goed is tegen roos haha.

 • Reply Nathalie 12 juni 2015 at 19:11

  Handige tips!

 • Reply becrazyandlaugh 12 juni 2015 at 20:01

  Goede tips!

 • Leave a Reply