Beauty | Review: Quiz safari nagellak

Kom in de zomerse sferen met deze vrolijke roze nagellak van Quiz cosmetics. De nagellak ziet er veelbelovend uit, maar is hij dat ook? Ik heb het voor je uitgetest. Enjoy!

review nagellak safari 017 edit2

Quiz cosmetics safari nagellak – €1

Wat mij ten eerste opvalt is de opvallende dop. Het is een witte dop met zwarte zebrastrepen er op. Ik ken geen ander nagellak merk die zo’n opmerkende dop hebben! Verder ziet het potje van de nagellak er vrij neutraal uit. Door het potje kun je gemakkelijk de kleur zien van de nagellak. In dit geval is de kleur een beetje rozig; zo kan ik de kleur het beste omschrijven. Wat ik overigens wel erg jammer vind, is dat ik nergens de naam van de nagellak uit kan opmaken. Het staat nergens vermeld, zelfs niet op de onderkant van het potje!

Het kwastje werkt erg fijn. Het is een dun kwastje waarmee je de nagellak makkelijk over de nagels kunt verspreiden. Op het kwastje zit genoeg nagellak nadat je hem in het potje hebt gedipt. Soms zit er zelfs meer dan genoeg nagellak op.

review nagellak safari 009

Op alle nagels heb ik twee laagjes van de nagellak aangebracht.

review nagellak safari 008 edit

De nagellak kon ik makkelijk aanbrengen. Hij laat geen strepen achter en dekt vrij snel, maar je moet dan wel twee laagjes aanbrengen! De kleur is echt prachtig, ideaal voor de zomer zo’n (oud) rozige kleur. Hij droogt ook vrij snel, wat ik erg fijn vind. Nadat de lak gedroogd is, valt mij ten eerste de gel-achtige finish op.

Met topcoat bleef de nagellak min of meer een week zitten, wat ik erg goed vind voor zo’n goedkope nagellak. Mijn conclusie is dus ook dat de nagellak helemaal naar mijn verwachtingen voldoet. Hij dekt goed en blijft ook nog eens goed zitten. Ik ben helemaal tevreden!

Naamloos scan

5 Comments

 • Reply creabeaatje34 23 juli 2015 at 06:40

  Wat een fijne nagellak! 😀

 • Reply writingmonique 23 juli 2015 at 07:20

  Wat een fijne review! De kleur is prachtig!

 • Reply xocharliece 23 juli 2015 at 11:23

  Wat een mooie kleur!

 • Reply itscstyle 23 juli 2015 at 12:40

  Gelukkig is het een fijne nagellak en een heel mooi kleurtje! Zelf heb ik ook nagellak van Safari en die vind ik ook erg fijn. Liefs💕

 • Reply robin 23 juli 2015 at 20:07

  oh wow mooi kleurtje!

 • Leave a Reply