Beauty | Review: Marc Jacobs Daisy Sorbet

Ik hou van zomerse parfums met een mooie flacon. Want ja, het oog wil ook wat! Toen ik deze parfum ontdekte van Marc Jacobs, wilde ik hem meteen proberen. Ik sprong dus ook een gat in de lucht toen ik deze parfum voor mijn verjaardag kreeg!

Untitled

Marc Jacobs Daisy Sorbet – €61

Ik vind de flacon erg mooi met de welbekende bloemen op de dop. Het oogt zomers, maar ook wel weer chique door de gouden details. De flacon is verder helemaal doorzichtig, waardoor je de kleur van de parfum goed kunt zien. De parfum heeft een beetje een lila-achtige kleur, de bloemen op de dop zijn daar mooi op afgestemd.

Marc Jacobs beschrijft de geur zelf als ‘weelderig en speels fris’. De parfum heeft inderdaad een frisse geur en uitstraling!

Topnoten: roze grapefruit, peer, passievrucht
Hartnoten: blauwe regen, jasmijnbloemblaadjes, lelietje-van-dalen
Basisnoten: viooltjeshout, cederhout, transparante muskus

Untitled

De parfum heeft een heerlijke geur. De bloemen ruik ik vooral terug in de parfum, het fruit zozeer niet. Deze parfum doet me echt denken aan een mooi zomerdag in een mooie tuin vol bloemen en fruitbomen!

De geur bleef bij mij niet de hele dag hangen. Na een uurtje was de geur al niet meer aanwezig. Misschien hangt dit ook wel een beetje af van waar ik de parfum opspuit, maar ik heb hem gewoon in mijn hals en pols gespoten. Ik had eigenlijk wel verwacht dat de geur langer bleef hangen, vooral voor dat geld…

Mijn conclusie is dat de parfum erg mooi en chique oogt door de flacon. Ook ruikt de parfum echt heerlijk naar bloemen. Een nadeel is dus wel dat de geur na een uurtje al niet meer aanwezig was!

Naamloos scan

12 Comments

 • Reply 11tara11 6 augustus 2015 at 09:40

  Leuk artíkel 😀

 • Reply creabeaatje34 6 augustus 2015 at 09:57

  Super leuke review! 😀

 • Reply Emma 6 augustus 2015 at 09:57

  Jammer dat ‘ie niet lang blijft zitten! Ik was van plan om ‘m te kopen, maar ik weet niet of ik dat nog ga doen. Handige review! xo

 • Reply sylviarianne 6 augustus 2015 at 11:08

  Ik ben nu wel benieuwd hoe die ruikt!

 • Reply Rahma 6 augustus 2015 at 12:29

  Ik heb ´m al een paar keer geroken in de winkel, maar het is net niet mijn geurtje haha. Wel echt jammer dat ie niet lang blijft zitten!

 • Reply myinspirationlogbook 6 augustus 2015 at 12:53

  Wauw leuke review de parfum ziet er schattig uit maar of die die lekker is ? Ben benieuwd Xx

 • Reply nancy 6 augustus 2015 at 16:01

  Mooie foto!
  http://www.fashionandfoodandotherstuff.com

 • Reply itscstyle 6 augustus 2015 at 17:35

  De parfum ziet er mooi uit en ruikt volgens mij ook heerlijk. Jammer dat het niet zo lang blijft zitten. xxx

 • Reply lifewithmaricia 6 augustus 2015 at 18:18

  Ik draag geen parfum, want ik vind het geldverspilling.😅 Ik ga liever naar de Douglas om foto’s te maken van die mooie potjes.😂😅

 • Reply MividadeLuna 6 augustus 2015 at 20:52

  Echt een leuke review!

 • Reply robinheppie 6 augustus 2015 at 21:56

  Leuke review
  Xo

 • Reply Beauty | Mijn parfums | 4 september 2015 at 14:03

  […] Review […]

 • Leave a Reply