Beauty | Review: Kiko smart lipstick Natural Beige

Lipsticks. Ik heb er inmiddels al veel in mijn bezit, maar heb er nog steeds niet genoeg van! Ik was dus erg blij toen ik deze mooie lipstick van Kiko heb gekregen. In dit artikel ga ik hem voor jullie reviewen.

Untitled

Smart lipstick nr. 901 Natural Beige – €3,90 – Kiko

Untitled

De lipstick zit verpakt in een simpel zwart doosje waar in het wit de naam Kiko op staat. Boven op het doosje staat een cijfer vermeld, in dit geval het nummer 901, het nummer dat bij de lipstick ‘Natural Beige‘ hoort. Wat ik wel jammer vind, is dat er geen naam op de verpakking vermeld staat. Toen ik de lipstick uit het doosje haalde, kwam er een mooie matt-zwarte huls tevoorschijn. Op de huls staat ook weer de naam Kiko.

Untitled

Het eerste wat er in mijn gedachten opkwam toen ik de kleur van de lipstick zag, was: is deze lipstick niet te donker voor mij? Toen ik de lipstick op mijn hand swatchte, kwam ik tot de conclusie dat dit erg meeviel. Het is een mooie beige kleur. De geur van de lipstick ook aanwezig, de geur doet mij denken aan een MAC lipstick; een heerlijke vanillegeur!

Untitled

De lipstick is erg gemakkelijk aan te brengen. Hij heeft een romige structuur, wat een voordeel is bij het aanbrengen. De lipstick blijft erg lang zitten, na een glaasje drinken gedronken te hebben en een ijsje te hebben gehad, zit de lipstick er nog goed op! De dekking van de lipstick is overigens ook erg goed. Na één of twee laagjes lipstick aangebracht te hebben, heb je al een volledige dekking op je lippen.

Conclusie: de lipstick heeft een erg mooie nude kleur en hij dekt goed. Ook een groot pluspunt is de prijs. Je betaalt maar €3,90 voor deze lipstick en hij blijft net zo goed zitten als een MAC lipstick!

Naamloos scan

11 Comments

 • Reply creabeaatje34 20 augustus 2015 at 18:19

  Super leuke review 😀 xx

 • Reply itscstyle 20 augustus 2015 at 19:09

  Super mooie kleur en fijn dat ie lang blijft zitten. Liefs

 • Reply Sherry 20 augustus 2015 at 19:37

  Mooie kleur. Ben benieuwd. Waar kun je deze lippenstift kopen?

 • Reply thelifeofceline 20 augustus 2015 at 21:53

  Mooi kleurtje, heel zacht maar toch zeker zichtbaar! Ik draag geen lippenstift omdat ik denk dat mij dat niet staat, haha. Enkel lipgloss en een lippenbalsem voor droge lippen. Xx

 • Reply Stories by Selina 21 augustus 2015 at 08:54

  Wat een mooie kleur! Heb nog nooit iets van Kiko gekocht maar deze lippenstift klinkt heel goed! x

 • Reply kimmscreations 21 augustus 2015 at 12:09

  echt een hele mooie kleur!! xx

 • Reply Charlotte 💎 21 augustus 2015 at 13:17

  Ik heb je genomineerd voor The Photo Award! https://meisjemetstyle.wordpress.com/2015/08/21/the-photo-award-%f0%9f%93%b7%f0%9f%92%96/#more-288 hopelijk vul je hem in ❤

  • Reply xgraciously 21 augustus 2015 at 18:49

   Wat lief, dankjewel! Ik ga hem zo snel mogelijk invullen. Xx

 • Reply joorloveswriting 21 augustus 2015 at 16:32

  Wauw klinkt goed !!! En wat een mooie lippenstick! 😀

 • Reply lifewithmaricia 22 augustus 2015 at 10:40

  Staat leuk bij je huidskleur!😸☁️

 • Leave a Reply