Beauty | Review: Hema Soft Matt lipbalm 05

Lippenbalsems. Ik ben er dol op! Vooral wanneer ze een mooi kleurtje hebben. Er wordt beweerd dat de Hema Soft Matt lipbalms geweldig zijn, dit moest ik met mijn eigen ogen zien. Daarom rekende ik deze lipbalm af bij de Hema! Of hij daadwerkelijk goed is? Dat lees je in deze blogpost.

Untitled

Soft Matt lipbalm nr. 05 – €3,50 – Hema

De lipbalm zit in een soort van stick, wat ik best wel een uniek concept vind! De dop  en de onderkant hebben een mooi donker roze kleurtje, zo kun je gemakkelijk zien met welke kleur lipbalm je te maken hebt. De stick zelf is zwart, dit zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Verder staat er nog op de stick vermeld dat het een matte lipbalm is, dit vind ik best wel handig.

Untitled

Het eerste wat ik dacht toen ik de dop van de stick afhaalde, was: ‘Is deze kleur niet te roze?’ Gelukkig viel dit allemaal erg mee toen ik een swatch maakte op mijn hand. De kleur is zelfs verreweg van roze, het lijkt wel een rode kleur! Wat mij overigens opviel aan de lipstick, is dat hij een lekkere geur heeft die mij een beetje doet denken aan aardbeien.

Untitled

De lipbalm is echt super gemakkelijk aan te brengen. Doordat de lipbalm een soort van stick is, kun je heel netjes je lippen in kleuren als het ware. De structuur is erg romig, dit stond ook al aangegeven op de verpakking! Doordat de structuur romig is, kun je de lipbalm super makkelijk aanbrengen. De kleur dekt overigens super goed; na één laagje aangebracht te hebben, heb je al een volledige dekking. Helaas overleeft de lipbalm geen maaltijd, maar dat maakt voor de prijs helemaal niets uit.

Kortom; ik ben erg tevreden over deze lipbalm. Het is een prachtig rood kleurtje en ook is hij erg goedkoop. Je betaalt slechts €3,50 voor deze lipbalm! Ook voelt de lipbalm lekker zacht aan op de lippen en dekt hij erg goed. Ik ga zeker weten nog meer van deze Soft Matt Lipbalms kopen, ik ben meer dan tevreden.

Naamloos scan

7 Comments

 • Reply manon pinkster 2 oktober 2015 at 06:33

  Deze is fijn he! Ik heb precies dezelfde haha! Leuke review!

 • Reply creabeaatje34 2 oktober 2015 at 07:06

  Hele leuke review 🙂

 • Reply lifewithmaricia 2 oktober 2015 at 15:23

  Mooi kleurtje!☺️💗

 • Reply ikkinkez 2 oktober 2015 at 15:36

  grappig! Ik heb precies dezelfde 🙂 leuk artikel!

 • Reply veerlemaris 2 oktober 2015 at 16:20

  Ziet er goed uit!

 • Reply mabeliasophia 2 oktober 2015 at 16:25

  Ik heb m zelf ook maar dan in shine die vind ik persoonlijk altijd wat mooier maar dat komt denk ik omdat ik een echte lipgloss lover ben 😄 maar deze kleur is wel echt prachtig zeg! Xxx

 • Reply Rahma 3 oktober 2015 at 08:37

  Wat ziet de kleur er mooi uit!

 • Leave a Reply