Beauty | Nail art inspiratie #2

Nail art, ik krijg er nooit genoeg van. Ik word vrolijk van al die leuke kleurtjes. En al helemaal mooi is dat deze nail-art in deze blogpost erg makkelijk te maken zijn. Ik leg stap voor stap uit hoe je je nagels prachtig kunt versieren!

16 Spring Inspired Nail Designs - Fashion Diva Design

Let op: smeer van te voren bij alle nail-arts basecoat op en aan het einde topcoat, dan blijft je nail-art het mooist zitten!

Happy polka dots

Benodigdheden:

♥ koraalkleurige en witte nagellak

♥ striper of iets anders op stippen mee te maken

Smeer de koraalkleurige nagellak op je nagels, maar laat het onderste gedeelte van je nagels transparant. Maak vervolgens met de striper een soort van boogjes onderaan de nagels en maak met bijvoorbeeld een bobby pin stipjes op je nagels. Laat alles goed drogen.

Stunning Nautical Nail Designs - Fashion Diva Design

Ai, ai kapitein!

Benodigdheden:

♥ witte, blauwe en glitter nagellak

♥ roze en blauwe striper 

Lak je wijs- en ringvinger wit, je middelvinger met de glitter lak en je pink blauw. Maak vervolgens met de striper allemaal ankertjes op je wijsvinger. Wanneer je dit te moeilijk vind, kun je altijd nog stickertjes gebruiken. Op je ringvinger maak je met de striper streepjes en wanneer ze droog zijn, maak je nog een anker.

21 Beautiful Striped Nail Designs - Fashion Diva Design

Chique stripes 

Benodigdheden:

♥ knaloranje stripers 

♥ witte nagellak

♥ kleine studs

Maak je nagels eerst wit en laat alles goed drogen. Daarna maak je met de stripers streepjes op de middel- en ringvinger. De streepjes zijn van klein naar groot. Vervolgens plak je de studs op de nagels.

Love this

Colorful piramids

Benodigdheden:

♥ plakband

♥ rietje

♥ schaar

♥ witte, blauwe, roze en rode nagellak

Lak je nagels wit. Laat alles goed drogen. Plak daarna de plakband op je nagels in de vorm van een piramide. Knip het rietje doormidden en doe de nagellak in het rietje. Blaas de nagellak uit het rietje op je nagels, kliederen mag! Daar word het resultaat juist mooier van.

Untitled

Beautiful ombre

Benodigdheden:

♥ spons

♥ witte, roze, paarse en blauwe nagellak

Smeer de witte nagellak op je nagels. Doe daarna de roze, paarse en blauwe nagellak op de spons in diezelfde volgorde, dan krijg je het mooiste resultaat. Druk voorzichtig de spons op je nagels. Haal de restjes rondom de nagels weg.

Bron foto’s

Naamloos scan

2 Comments

  • Reply creabeaatje34 28 mei 2015 at 14:56

    Super leuke ideeën! 🙂

  • Reply Nathalie 29 mei 2015 at 08:45

    Hele mooie inspiratie!

  • Leave a Reply