Beauty |favoriete lipsticks

Door de jaren heen heb ik heel wat lipsticks gespaard in veel verschillende kleuren. Eerst droeg ik bijna nooit lipsticks, maar tegenwoordig ben ik steeds meer aan het experimenteren met verschillende kleuren en merken lipsticks. Welke kleuren en merken mijn favorieten zijn van mijn stash, lees je in deze blogpost.

favoriete lipsticks 022

PicMonkey Collage 1

Hema lipstick – prijs onbekend

Deze lipstick komt uit een make-up doos van de Hema. Ik weet de prijs niet precies, want ik heb deze lipstick gekregen van mijn oma. Hij heeft een prachtige dieprode kleur. Het is geen té donkere kleur, hij nijgt zelfs naar een rozige kleur toe! De lipstick blijft best wel goed zitten, wanneer je niet eet of drinkt tenminste.

PicMonkey Collage 2

Essence Longlasting Lipstick Cool Nude 05 – €2,39

Het eerste wat ik dacht toen ik deze lipstick zag, was dat ik het een prachtige kleur vond. De lipstick wordt ook vaak vergeleken met de MAC faux. Het is een beetje een beige kleurtje. Hij blijft zo’n drie uur zitten en zit echt heel fijn door de zachte structuur. Zeker een lipstick om aan te raden, zeker door de prijs!

PicMonkey Collage

Primark  P.S. Love… Matte Long Last Lipstick – €2,00

Ik zocht al erg lang een matte lipstick en die vond ik bij de Primark. Hij was maar twee euro dus ik deed hem meteen in mijn winkelmandje. Het eerste wat me opviel, was dat de lipstick veel kleur had. Je hoeft maar één keer met je stick over je lippen te gaan en je hebt al genoeg kleur op je lippen. Ook blijft hij best wel lang zitten! Wat wel een nadeel aan de lipstick is, is dat hij erg  chemisch ruikt. Maar dat maakt niet zoveel uit, voor de prijs kun je hem zeker niet laten staan.

PicMonkey Collage 3

Essence Long Lasting Lipsticks Coral Calling 01 – €2,39

De lipstick ziet er in eerste instantie op de foto koraal-achtig uit. Maar niets is minder waar, de kleur zit eigenlijk een beetje tussen roze en perzik in. Een heel mooi zomers kleurtje, vind ik zelf. Deze lipstick blijft net zoals de andere lipsticks van Essence drie uur lang zitten.

Naamloos scan

6 Comments

 • Reply creabeaatje34 25 juni 2015 at 15:50

  Hele leuke merken en leuke kleurtjes 😀

 • Reply writingmonique 25 juni 2015 at 16:02

  Wat een mooie lippenstiften zeg!

 • Reply lifetasticnl 25 juni 2015 at 18:22

  Erg leuk artikel! Zelf heb ik Cool Nude van Essence en ik vind hem ook erg mooi 🙂

 • Reply beyourselfatchanel 25 juni 2015 at 21:05

  Essence 05 is idd moooi. Heb hem zelf ook ☺

 • Reply Kim | lifeisanadventure 26 juni 2015 at 07:29

  Mooi! Ik vind vooral die van Essence super mooi 🙂

 • Reply wifiinthenature 27 juni 2015 at 05:29

  Echt mooie lipstiften!

 • Leave a Reply