Beauty | bruiner worden

In het zonnetje kun je snel bruin worden, maar wat als dat niet zo goed lukt? Ik geef je een aantal tips zodat je sneller bruiner kunt worden in de zon.

💚

Bron foto

â™Ĩ De basisregel is om je goed in te smeren. Je wilt echt niet verbranden, het doet pijn en vergroot ook nog eens de kans op huidkanker! Wanneer je verbrandt worden je huidcellen blijvend beschadigd, waardoor je echt niet sneller bruiner wordt.

â™Ĩ Scrub minstens ÊÊn dag voordat je de zon in gaat je huid. Door de scrubben verdwijnen dode huidcellen en komt er een nieuwe huid tevoorschijn. Die nieuwe huid zorgt ervoor dat de zon beter door de huid kan binnendringen en daardoor bruiner wordt. Ook blijf je door het scrubben langer bruin.

â™Ĩ Dobber op een luchtbed op het water, de zon reflecteert in het water dus dan kun je op deze manier ook sneller bruin worden. Pas op dat je niet verbrand!

â™Ĩ Draag witte kleding, ook dit reflecteert door de zon waardoor het weerkaatst op je huid en je bruiner wordt. Bovendien werkt witte kleding erg verkoelend, zwarte kleding trekt namelijk de zon aan waardoor je het veel warmer krijgt.

â™Ĩ Denk niet de hele tijd aan je bruine kleurtje, het kan namelijk een paar dagen duren voordat je echt bruin bent. Je moet er niet de hele tijd mee bezig zijn; ga gewoon lekker langs het water lopen, zwemmen of spelletjes spelen op het strand. Wanneer je er niet op let, gaat het veel sneller.

â™Ĩ Het is je vast wel eens opgevallen dat je bruiner wordt door in een zoute zee te zwemmen. De aanwezige zoutkristallen versnellen het bruiningsproces en wanneer je in het water zwemt weerkaatst het water op je huid de zonnestralen, waardoor je bruiner wordt.

â™Ĩ Smeer je voor het zonnen in met kokosolie, je huid wordt daar gezonder van en dan word je sneller bruin.

â™Ĩ Eet veel wortels en tomaten, de stofjes die in dit eten zitten zorgen ervoor dat je huid stralender, gezonder en sneller bruin is. Dit is de allerveiligste manier om bruiner te worden!

Naamloos scan

9 Comments

 • Reply creabeaatje34 9 juli 2015 at 07:54

  Super handige tips 😀

 • Reply robinheppie 9 juli 2015 at 09:37

  Handige tips! :D! Weer wat nieuws geleerd! X

 • Reply yourinspirationworld 9 juli 2015 at 09:37

  ☝☝👍💕

 • Reply josien01 9 juli 2015 at 11:26

  Handig! Ik kende ze nog niet allemaal. Ik kan wel wat meer kleur gebruiken
  X

 • Reply emmaxblog 9 juli 2015 at 14:23

  Super handige tips ! x

 • Reply jjolieke 9 juli 2015 at 16:15

  Bedankt voor je tips! x

 • Reply Charlotte 💎 9 juli 2015 at 16:33

  Handige tips! Ik ga ze zeker gebruiken 😊😘

 • Reply Lisa 9 juli 2015 at 18:02

  Oeeh, dit wist ik nog helemaal niet. Vooral dat verhaal van de zee en zout. Gelukkig ben ik al gezegend met een lichtgetinte huid en in de zomer verkleur ik snel.

 • Reply haircareamdbeauty 9 juli 2015 at 21:53

  Leuke tips 👍👍

 • Leave a Reply