Review: Beauticology home of beauty

De dagen worden donkerder en korter, er hangen allemaal weer mooie lichtjes in de stad en er worden weer oliebollen en kerstkoekjes verkocht… kortom; de kerst komt er weer aan! Vele merken laten de kerstperiode niet achterwege en doen volop mee met kerstcollecties. Zo ook Beauticology, die aankomt met dit leuke douche setje voor onder de kerstboom!

Afbeelding van Anke Jensma

Toen ik dit setje zag staan, besloot ik hem meteen mee te nemen. De verpakking alleen al ziet er super leuk uit, helemaal in het kerstsfeertje! Bovenop de verpakking zit een mooie, rode strik die de verpakking extra feestelijk maakt. In de verpakking zitten in totaal vijf heerlijke verzorgingsproducten: twee shower crèmes, een body lotion, een hand lotion en een body wash.

Wat beauticology zegt over hun producten:

‘The essence of beauty is more than skin deep. Love yourself and indulge your body and senses with these fun and delicious fragrances dedicated and designed to make you smile.’

Afbeelding van Anke Jensma

Plum Pudding shower crème

De substantie van de crème is erg jelly-achtig, wat me een beetje doet denken aan een pudding! De kleur van de shower crème vind ik erg bijzonder. In eerste instantie lijkt het wel een beetje paars, maar toen ik het op mijn hand deed, leek het wel een grijzige/zwarte kleur. De geur is best wel lekker.

Afbeelding van Anke Jensma

Vanilla Frosting hand lotion

Toen ik de hand lotion op deed, kwam ik een heerlijke geur tegemoet van kaneel en vanille. Een échte winterse geur! Nadat ik de hand lotion had getest, werden mijn handen lekker zacht, maar wel een beetje stroef. Dat was niet erg; de geur maakte het weer helemaal goed!

Afbeelding van Anke Jensma

Spiced Orange body wash

Ook hier kwam de verrukkelijke geur mij tegemoet. De Spiced Orange body wash dankt zijn naam aan de geur; hij ruikt echt naar sinaasappel met een vleugje kaneel! Van mij mag de Spiced Orange body wash bekroont worden tot lekkerste geur van december.

Afbeelding van Anke Jensma

Toasted Marshmallow body lotion

De geur van de body lotion viel me wel een beetje tegen, ik verwachtte dat hij een marshmallow geur zou hebben. Dit bleek niet het geval te zijn. Hij ruikt overigens wel lekker, maar dus niet naar marshmallows. De lotion maakt mijn huid zacht, maar hij is net zoals de hand lotion een beetje stroef.

Afbeelding van Anke Jensma

Frosted Cranberry shower crème

Bij deze shower crème is het precies hetzelfde verhaal als bij de Plum Pudding shower crème. Het is een jelly-achtige substantie! De crème ruikt naar cranberry en naar de kerstboom, ook een echte winterse geur dus!

Ik ben meer dan tevreden over dit setje. In het pakketje zitten in totaal vijf verzorgingsproducten die stuk voor stuk heerlijk ruiken! Het is zeker een leuk pakketje voor onder de kerstboom. Wat ik zo fijn vind aan het merk Beauticology zijn de prijzen. Dit pakketje kun je al voor €8,99 verkrijgen bij de Etos! Leuk om aan je zelf of anderen te geven. Ik weet zeker dat ik deze maand nog veel plezier ga beleven aan dit setje!

Naamloos scan

14 Comments

 • Reply Byfashionblog 9 december 2015 at 16:24

  Leuke review! x ^^

 • Reply Nathalie 9 december 2015 at 16:35

  Klinkt goed!
  Liefs Nathalie

 • Reply robinheppie 9 december 2015 at 18:14

  Klinkt heel fijn! Erg mooie foto’s ook! X

 • Reply creabeaatje34 9 december 2015 at 20:50

  Wauw, wat heb je dat leuk gedaan ^^

 • Reply Jessica 10 december 2015 at 14:24

  Wat leuk 😍 😍

 • Reply Celinemiene | Een simpele lach maakt je dag. 10 december 2015 at 14:48

  Mooi, en ik hou van u foto’s!
  Trouwens:
  Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! :} https://celinemiene.wordpress.com/2015/12/10/liebster-award/

 • Reply xoxomaricia 10 december 2015 at 15:52

  Klinkt super lekkerrrrrr x

 • Reply veerlemaris 11 december 2015 at 21:28

  Ooh die hand lotion lijkt me echt lekker! xx

 • Reply GlamTiger 12 december 2015 at 13:45

  Klinkt heerlijk!! mooie foto’s!

 • Reply Joëlle 12 december 2015 at 17:14

  Heel leuk! Wat een mooie foto’s, tof idee met die zuurstokjes!

 • Reply Florentine 13 december 2015 at 12:02

  Lijkt me heerlijk, en wat een onwijs mooie foto’s maak je 😀

 • Reply caroliendegraaf 14 december 2015 at 18:45

  ooh toen ik marshmallow zag staan dacht ‘ooh die wil ik hebben’, maar toen je zei dat hij daar niet echt naar rook baalde ik gelijk. Verder lijkt me dit wel een heel leuk setje om cadeau te geven of krijgen!

 • Reply Kerst cadeautips | 15 december 2015 at 17:07

  […] andere leuke tip is de Beauticology home of beauty geschenkset, waarvan ik woensdag een review heb […]

 • Reply xingeex 25 december 2015 at 13:52

  Heel leuk!

 • Leave a Reply