Beat blue monday

Misschien heb je wel meegekregen dat het vandaag blue monday is. De meest depressieve dag van het jaar! Ik doe er alles aan om blue monday met jullie te verslaan door allemaal handige tips te geven. Enjoy!

-

Bron foto

♥ Luister naar vrolijke muziek, bijvoorbeeld naar ”Happy” van Pharrell Williams. Van vrolijke muziek word je zelf ook blij!

♥ Zoek grappige plaatjes op op We Heart It, typ bij de zoekbalk ”funny pictures’‘ in en lach je rot. Tip: sla de meest grappige foto’s op en stuur ze naar je familie en vrienden, dan kunnen die ook meegenieten!

♥ Je kunt zelf ook grappige foto’s maken en die dan versturen via je snapchat naar je vriendinnen. Pas op dat je je foto niet in ”mijn verhaal” zet, helaas heb ik wel eens in die gênante situatie gezeten…

♥ Op You-Tube kun je de meest lachwekkende video’s bewonderen. Maak een afspeellijst, als je depressief of verdrietig bent kun je die lijst altijd nog bekijken!

♥ Ga iets leuks voor jezelf bestellen op internet, (je kunt het natuurlijk ook kopen in de winkel) bijvoorbeeld een nieuw luchtje, sieraden of iets anders wat je heel leuk vind om te krijgen. Laat het inpakken, dan is het nog leuker om te ontvangen!

♥ Schrijf positieve teksten op een papiertje of zoek ze op en plak ze ergens op waar je vaak langsloopt, bijvoorbeeld op de koelkast of aan de trap.

♥ Bak iets lekkers, voor jezelf en voor anderen. Van koken word je blij en dat kun je het beste met anderen delen! Het resultaat mag er zijn, van het uren zwoegen in de keuken.

♥ Draag iets waar je je heel zelfverzekerd in voelt. Denk niet aan wat anderen er van zullen vinden, jij moet je er zeker in voelen!

♥ Het is mooi weer vandaag (tenminste, hier wel) dus kun je lekker buiten sporten. Van sporten word je blij, dus dag depressiviteit!

Naamloos scan

3 Comments

 • Reply Beppe Anneke 19 januari 2015 at 16:45

  Beppe is lekker wezen wandelen met mijn vriendin en de honden canla en blizzy .daar knap je ook van op op blue monday

  • Reply Anke 19 januari 2015 at 16:50

   Wat leuk, daar knap je zeker van op op blue monday! Xx

 • Reply writingmonique 20 januari 2015 at 09:44

  Hele goede tips! (beetje laat, haha)

 • Leave a Reply