Back 2 school collab | What’s in my schoolbag

We willen er allemaal nog niet aan denken; de zomervakantie is al bijna om! Dat betekent dat we over een paar weken alweer in de schoolbanken zitten. Daarom hebben Rahma en ik een back 2 school collab voor jullie gemaakt waar we onder andere tips geven, gave looks laten zien die back 2 school-proof zijn en nog veel meer andere leuke dingen die jullie vast en zeker het schooljaar wel doorhelpen. Vandaag laat ik mijn spullen zien die ik altijd in mijn tas heb.  Rahma geeft je allemaal leertips in haar blogpost, dus neem snel een kijkje op haar blog!

Emoji😀😜😍😱

Bron foto

De bovenste foto is niet van mijn schooltas, ik wou wel dat dit mijn schooltas was! Zelf heb ik een simpele grijze Eastpack tas.

Untitled

Een agenda is altijd wel handig en moet ik altijd bij mij hebben. Ik gebruik eigenlijk nooit mijn agenda, maar voor school moeten we dus beslist één bij ons hebben.

Drinken en een eten kan natuurlijk niet ontbreken. Ik neem vrijwel altijd een groene beker mee met spa fruit of ijsthee, wanneer deze leeg is vul ik hem met water. Het eten neem ik mee in een leuke lunchbox van de Hema die ik vorig jaar kocht.

Ik heb altijd een etui in mijn tas en daar heb ik schrijfspullen in, maar ook geld en lippen-balsem! Ik heb geen portemonnee voor geld, want de portemonnee raak ik altijd heel snel kwijt in mijn tas.

Untitled

In mijn voor vakje heb ik altijd een klapborsteltje zitten. Hij is lekker klein en dus erg compact. Er zit ook nog een spiegeltje in, wat ook erg handig is!

Een (mini) deodorant is altijd wel handig, vooral na het gymmen. Ik zweet soms best wel erg en dan is het wel handig als je een deodorant bij je hebt, want dan stink ik ook niet zo erg naar vies zweet!

Schriften kunnen natuurlijk niet ontbreken, die heb je gewoon nodig tijdens de lessen. Ik heb nog een speciaal schrift waar ik dan samenvattingen in maak voor de toets, zo onthoud ik de lesstof beter!

Mijn mobiel gebruik ik erg vaak, dus die heb ik natuurlijk ook in mijn tas! Vooral in de pauzes pak in mijn mobiel er nog snel even bij.

Haar-elastiekjes, ik kan er echt niet zonder. Bij lichamelijke opvoeding moeten we altijd ons haar in een staart doen, of ik gebruik ze wanneer ik weer eens een bad hairday heb.

Naamloos scan

22 Comments

 • Reply itscstyle 8 augustus 2015 at 10:42

  Hey, ik wil me aanmelden voor bestebloggers.nl. Ik zag dat jij je ook al hebt aangemeld maar ik weet niet helemaal precies wat het inhoud en of het goed voor mijn blog is. Wil je me er iets meer over vertellen? xxx

  • Reply xgraciously 8 augustus 2015 at 11:51

   Ik wil je er zeker wel iets meer over vertellen! Als je je registreert op Bestebloggers.nl, komt je blog op een lijst te staan, bijvoorbeeld een fashion, beauty of lifestyle lijst. Mensen die bestebloggers bezoeken en op zo’n lijst klikken, krijgen een overzicht van de 100 beste bloggers van die lijst. Als je geluk hebt sta je in de top 100 van zo’n lijst en kunnen mensen je blog (makkelijker) bezoeken! Xx

 • Reply robinheppie 8 augustus 2015 at 11:04

  Super leuk! Xo

 • Reply myinspirationlogbook 8 augustus 2015 at 11:09

  leuk Xx

 • Reply Rahma 8 augustus 2015 at 11:30

  Leuk om te lezen! Die rugzak ziet er inderdaad wel heel leuk uit hahaha

 • Reply lifewithmaricia 8 augustus 2015 at 12:44

  Zowat precies dezelfde inhoud als mij! Tip; het is erg handig om een dom elastiekje aan je gymtas vast te knopen of aan je etui, dan weet je zeker dat je hem niet vergeet.😸

 • Reply creabeaatje34 8 augustus 2015 at 14:07

  Super leuk! 😀

 • Reply mieksmusts 8 augustus 2015 at 14:07

  Hoihoi!! Ik heb je genomineerd voor de Versatile Award. Benieuwd was het is? Kijk dan hier https://mieksmusts.wordpress.com/2015/08/08/versatile-award/ Veel succes met het invullen! Liefs Miek!

 • Reply creabeaatje34 8 augustus 2015 at 14:11

  Ik heb ook een vraagje over bestebloggers.nl hihi ^^ Ik schrijf niet over Fashion, beauty of lifestyle, maar meestal verhalen. Kan ik er dan ook tussen? 🙂

  • Reply creabeaatje34 8 augustus 2015 at 14:15

   En waar zou die van mij onder kunnen vallen? 🙂

   • Reply xgraciously 8 augustus 2015 at 14:24

    Ja zeker, die categorie is er ook! Er is een top 100 van gedichtenblogs en boekenblogs. Xx

    • Reply creabeaatje34 8 augustus 2015 at 14:29

     Ik schrijf af en toe over gedichten of boeken, is er ook een verhalenblog? En zo niet, waar denk jij dat de mijne het beste onder valt? 🙂

     • xgraciously 8 augustus 2015 at 14:46

      Ik heb al even gekeken, maar heb nog geen verhalen categorie gezien! Je kunt je ook voor meerdere categorien aanmelden. Ik zou jou blog dan voor de top 100 gedichten of boeken inschrijven! Xx

     • creabeaatje34 8 augustus 2015 at 14:50

      Ah okee, heel erg bedankt meid 🙂 xx

 • Reply joorloveswriting 8 augustus 2015 at 18:15

  Handige tips!!!!

 • Reply Nathalie 8 augustus 2015 at 21:57

  Wat een leuke tas!

 • Reply jacquelinedoornbusch 9 augustus 2015 at 11:53

  Leuk artikel en die tas is zo cool!

 • Reply beautyfashionandschool 9 augustus 2015 at 19:16

  je rugzak is te gaaf!!

  • Reply xgraciously 9 augustus 2015 at 19:36

   Was het mijn rugzak maar… 😉Deze foto heb ik van WeHeartIt! Xx

 • Reply Ayaan Nina 9 augustus 2015 at 20:05

  Oeff, over 3 weken begint school weer is voor mij 🙁
  Leuke tas 😀

 • Reply yourinspirationworld 9 augustus 2015 at 21:17

  Die rugtas is zo vet 😍

 • Leave a Reply