Back 2 school collab | shoplog

We willen er allemaal nog niet aan denken; de zomervakantie is al bijna om! Dat betekent dat we over een paar weken alweer in de schoolbanken zitten. Daarom hebben Rahma en ik een back 2 school collab voor jullie gemaakt waar we onder andere tips geven, gave looks laten zien die back 2 school-proof zijn en nog veel meer andere leuke dingen die jullie vast en zeker het schooljaar wel doorhelpen. Vandaag heb ik een shoplog voor jullie klaarstaan! Rahma heeft verschillende schoollunches voor jullie klaarstaan, dus neem snel een kijkje op haar blog!

Untitled

A4 collegeblok 4-in-1 – €2,50 – Hema 

Ik kocht dit collegeblok omdat ik altijd mijn samenvattingen in een groot collegeblok maak. Samenvattingen zijn erg handig voor het leren, zo onthoud je de lesstof beter! Ik vond de kleurencombinatie van dit collegeblok erg mooi, dus daarom heb ik deze meegenomen.

Schoolagenda 2015/2016 – €3,50 – Hema

We moeten voor school vaak een agenda bij de hand hebben, zelfs als we hem niet gebruiken. Ik gebruik zo’n agenda niet vaak, dus heb ik deed keer voor een goedkope gekozen. Ik vond die ananas zo leuk en die tekst! Op de agenda staat namelijk de tekst ‘better sweet than sorry‘.

Potloodgum – €0,50 – Hema

Hier heb ik eigenlijk niet zo veel op te zeggen. Dit heeft iedereen nodig, nietwaar? De gummen van de Hema vind ik altijd erg fijn, ze gummen erg makkelijk.

Untitled

Kaftpapier – €0,55 (per stuk) – Action

Kaftpapier heeft ook iedereen nodig. Ik heb voor deze roze en gestreepte gekozen, omdat ze dan bij mijn andere schoolspullen passen.

Notitieboek hardcover – €0,99 – Action

Ik dacht dat het wel handig zou zijn om een notitieboekje aan te schaffen, aangezien ik dit jaar een druk schooljaar krijg en dan kan ik makkelijk planningen maken in dit notitieboekje! Ik vond de combinatie van kleuren erg leuk, blauw met roze. Ook staat er een motiverende quote op het boekje vermeld: ‘stop dreaming start doing‘.

10-pak schriften gelinieerd – €1,95 – Hema

Schriften staan ook op het standaard lijstje van spullen die je voor school nodig hebt. Toen ik dezen zag, dacht ik gelijk meenemen! Tien schriften voor maar €1,95 vind ik een hele goede deal. In het pakketje zitten niet alleen roze schriften, maar ook gele.

Untitled

Basis schrift A4 lijn/ruit – €0,39 – Action

Ik verwachtte dat we dit schooljaar iets van rekenen kregen in plaats van wiskunde, maar dit bleek dus niet het geval te zijn. Heb ik dit schrift voor niets gekocht! Ach ja, misschien komt het later nog van pas.

Correctie vloeistof – €0,79 – Action

Wanneer ik foutjes maak in mijn schrift, wil ik ze zo snel mogelijk weghalen. De oplossing: correctievloeistof! Met het kwastje kun je makkelijk het foutje wegstrepen. Helaas mag je bij ons op school niet bij alle lessen dit spul gebruiken.

Rode pen – €0,80 (per stuk) – Bic

Altijd handig voor het nakijken, rode pennen! Deze van Bic vind ik altijd zo heerlijk schrijven en ze liggen lekker in de hand.

Untitled

Opberg map – €? – Action

De prijs weet ik niet exact meer van deze map en ik kon het ook niet meer op de site vinden. Ik denk dat de prijs van deze map ongeveer rond de €0,75 cent was. Ik gebruik deze map voor alle los zwervende blaadjes in mijn tas.

♥ Markeerstiften – €? – Action

Ook van deze markeerstiften kan ik de prijs niet terugvinden. Ze waren in ieder geval wel erg goedkoop. Ze doen mij echt denken aan de kleine markeerstiften die je bij de Hema kon halen vorig jaar. Ik vind ze in ieder geval erg schattig!

Lijm stick – €1,99 – Action

Voor beeldende vorming hebben we vaak lijm nodig, vandaar dat ik deze drie lijm sticks heb gekocht.

Naamloos scan

6 Comments

 • Reply creabeaatje34 15 augustus 2015 at 06:35

  Wat een leuk en handig artikel! 😀

 • Reply Rahma 15 augustus 2015 at 08:54

  Je hebt leuke dingen gekocht!

 • Reply myinspirationlogbook 15 augustus 2015 at 13:23

  Leuke spullen

 • Reply cyrillexx 15 augustus 2015 at 14:52

  leuke spulletjes heb je gekocht

 • Reply robinheppie 15 augustus 2015 at 16:01

  Leuk spullen! 😀

 • Reply lifewithmaricia 15 augustus 2015 at 17:59

  Leukkk! Ik heb alles van de Hema…oops🙈

 • Leave a Reply