Babylips stash

Door de jaren heen heb ik al een aantal Babylips verzameld en heb ik zelfs al een paar collecties compleet! Mijn stash wil ik graag met jullie delen.

Afbeelding van Anke Jensma

Babylips ‘normal’

Mijn verzameling begon bij het mooie kleurtje ‘Pink Punch’. Na één Babylips gekocht te hebben, wilde ik steeds meer! Ik wilde het liefst alle Babylips kopen die er in de winkels lagen. De paarse variant was toentertijd nog niet in Nederland verkrijgbaar, dus heeft een vriendin van mij die uit Parijs meegenomen. Dolblij was ik, want toen was mijn (eerste) verzameling van de Babylips collectie compleet! Mijn favoriet van deze collectie is denk ik toch wel Cherry Me, hij heeft een prachtige rode kleur en ruikt ook nog eens lekker!

Afbeelding van Anke Jensma

 Dr. Rescue

Van de Dr. Rescue lijn heb ik maar twee varianten, namelijk Too Cool en Coral Crave. Beide heb ik al helemaal opgemaakt, zo fijn vond ik ze. De balsems tintelen op je lippen na het aanbrengen, wat erg grappig voelt. Van deze twee balsems vind ik Coral Crave de mooiste, hij geeft een licht roze kleurtje af.

Afbeelding van Anke Jensma

 Electro

Deze lijn vind ik persoonlijk de leukste en mooiste. Vooral de hulzen vind ik geweldig! Ze hebben een mooie zwarte kleur en knallende letters. Ook van deze collectie heb ik alle kleuren. De balsems geven aardig wat pigment af, behalve de groene en gele variant. Mijn favoriet van de collectie is toch wel Strike A Rose, een fel rozig kleurtje die een beetje naar het oranje toe neigt.

Afbeelding van Anke Jensma

Babylips ‘overig’

Sinds kort liggen deze Babylips in de schappen, ik had ze voorheen echt nog nooit gezien! Ik dacht dat er maar twee kleuren van deze collectie waren, maar het schijnt dat er nog meer zijn. Ik heb Melon Mania en Coral Crush, twee prachtige kleurtjes. Melon Mania is mijn favoriet, hij ruikt echt heerlijk naar watermeloen!

13 Comments

 • Reply Jessica 22 maart 2016 at 19:24

  Mega mooie kleuren. Ik vind de blauwe het lekkerste. Dat is de sporty normaal dacht ik.

 • Reply creabeaatje34 22 maart 2016 at 19:46

  Heel leuk om de stash te zien ^^

 • Reply Salina 22 maart 2016 at 19:58

  Leuk om te zien! Ik heb zelf maar 1 babylips, zwart met roze en dan brengt het een knalroze kleurtje aan haha.

 • Reply everythiingforyou 22 maart 2016 at 20:07

  Ik ben zelf ook echt zo fan van babylips. Ik heb ze zelf allemaal vanuit Nederland en dat houd in dat ik er echt teveel heb eigenlijk. Ik heb ze toen ik zo verslaafd raakte ook nog allemaal dubbel gekocht en idd ze gaan super snel als ze lekker zijn!

 • Reply ABC_Blogging 22 maart 2016 at 20:35

  Wat is er nou zo bijzonder aan de Baby Lips? Zie ze overal, iedereen vindt ze geweldig en niemand schrijft wáárom ze zo geweldig zijn

  • Reply xgraciously 22 maart 2016 at 21:19

   Ik vind ze geweldig omdat ze erg veel voor mijn lippen doen! Ook smeren ze lekker, andere lippenbalsems vind ik vaak te stroef. Xx

 • Reply ABC_Blogging 22 maart 2016 at 20:35

  😂

 • Reply Angela's beauty eyes 22 maart 2016 at 23:40

  Heel leuk om je gehele collectie te zien. Ben de rescue lijn en electro lijn nog nooit tegen gekomen. Liefs Angela

 • Reply Laurespassion 22 maart 2016 at 23:55

  Bij mij begon het ook bij Pink punch! 😉

 • Reply Ismay 23 maart 2016 at 10:30

  Leuke stash!

 • Reply xoxomaricia 23 maart 2016 at 20:37

  Ik ben mijn melon mania kwijt! *Icry* Vraag me niet hoe🙄😭🌝

 • Reply Ilona Wielinga 28 maart 2016 at 17:04

  Ik heb helemaal geen babylips… Oops haha. Ze zien er wel enorm leuk uit, helemaal als je een collectie compleet hebt haha

 • Reply Lore 28 maart 2016 at 21:27

  Ik heb: pink punch, too cool, mint fresh, hydrate en hot cocoa (dat is één uit de winter’collectie’ zelf heb ik het gevoel dat sommige babylips je lippen uitdrogen. Maar dat zal vast aan mij liggen. Leuk artikel trouwens! Xx

 • Leave a Reply