Persoonlijk | Ask Anke #3

Er zijn allemaal leuke vragen aan me gesteld, die ik ga behandelen in deze blogpost. Wat is mijn favoriete emoji, kan ik wel leven zonder muziek? Je leest het hier allemaal. Enjoy!

Flamingo

Bron foto

Laat ons je favoriete emoji zien!

Mijn favoriete emoji *kijkt even bij de meest gebruikte lijst* is de bloos-smiley 😊 emoji. Deze gebruik ik het meest! Maar welke emoji ook zeker leuk is om te gebruiken is de ”apen emoji”,  🙈 zo noem ik hem maar even. Het hangt vaak af welke smiley ik gebruik, dat hangt telkens weer van mijn emoties af. Wanneer ik blij ben, gebruik ik vaak emoji’s die vrolijk zijn, als ik boos ben gebruik ik boze emoji’s.

Zou je liever zonder televisie of zonder muziek leven?

Moeilijke vraag, ik zou dan denk ik liever zonder televisie willen leven. Muziek maakt me altijd blij en bovendien kijk ik niet zo vaak tv waardoor ik de televisie wel kan missen. Het enige wat ik kijk is Hotter Than My Daughter, Samantha en Micheal Nemen Er Nog Eentje en MTV. Ik luister elke dag naar muziek, dus daar kan ik absoluut niet zonder!

Wat was je laatste aankoop waar je later spijt van hebt gekregen?

De laatste aankoop waar ik later spijt van heb gekregen zijn mijn Adidas schoenen die ik nu toevallig ook te koop heb op marktplaats. En nee, het zijn niet die Adidas Superstar schoenen die ik pas geleden gekocht heb, daar ben ik reuze blij mee! Mijn andere Adidas schoenen waren meer een impuls aankoop. Ik had nog geen sneakers, maar wilde wel heel graag sneakers hebben. Ik liep de winkel in en kocht de eerste en beste Adidas schoenen die ik zag. Best wel dom eigenlijk, want ze waren niet erg goedkoop…

Wat doe je het liefst wanneer je naar een pretpark gaat?

Simpel, in alle gave attracties en dan volop gillen en genieten van de verschillende hoogtes en loopings. Gewoon in een achtbaan stappen en niet te veel nadenken over hoe hoog dat ding wel niet is. Dat doe ik vaak, wanneer ik teveel nadenk over een attractie durf ik er op het laatst niet meer in, haha!

Wie maakt je aan het lachen?

Heel veel mensen maken mij heel vaak aan het lachen, maar vooral mijn vriendje, vriendinnen en familie. Wanneer mijn broertje bijvoorbeeld iets geks zegt onder het eten lig ik helemaal in een deuk en zijn we de hele tijd onder het eten grappig aan het doen, terwijl mijn vader en moeder boos worden. Dat vinden wij dan grappig en gaan gewoon door met grapjes maken, waardoor er boze blikken gewisseld worden. Funny! Of als ik weer eens een domme actie heb samen met vriendinnen, dat maakt mij ook aan het lachen.

Als je ook een vraag wil inzenden, kan dat natuurlijk ook! Stel me (anoniem) een vraag via Ask.fm, ik zal je vraag zeker behandelen! Hieronder bij de reacties kun je je vraag ook stellen.

Naamloos scan

6 Comments

 • Reply creabeaatje34 9 juni 2015 at 16:51

  Ik ben ook dol op pretparken en dan vooral op snelle, hoge achtbanen 🙂

 • Reply melissslaseur 9 juni 2015 at 17:54

  Ik denk dat ik ook voor muziek zou gaan ipv tv.. Al kan ik ook niet zonder m’n series. Moeilijk.. Nee muziek is toch alles!

 • Reply happygirl 9 juni 2015 at 19:47

  Die bloos smiley is ook één van mijn meest gebruikte emoji’s 😉

 • Reply Nathalie 10 juni 2015 at 09:25

  Leuke vragen en andwoorden
  Liefs Nathalie

 • Reply Rahma 10 juni 2015 at 16:07

  Aaah, leuke q&a!

 • Reply writingmonique 11 juni 2015 at 14:58

  Wat een leuke vragen & antwoorden. De aapemoticons vind ik fantastisch haha.

 • Leave a Reply