April pictures

In ”April pictures” vertel ik alles over wat ik heb beleefd in de maand april met behulp van foto’s! Ik heb deze maand onder andere Koningsdag gevierd in Groningen, naar de Primark geweest, een bruiloft bijgewoond en mijn nieuwe bril opgehaald. Enjoy!

Afbeelding van Anke Jensma

Afbeelding van Anke Jensma

1 april

Het was weer tijd om naar de beauty-specialist te gaan, want ondertussen was ik alweer een unibrow aan het creëren. De specialiste heeft mijn gezicht geharst, mijn wenkbrauwen geëpileerd en mijn wenkbrauwen geverfd. Na de behandeling zag mijn gezicht er weer lekker fris uit!

 

Afbeelding van Anke Jensma

2 april

Ondertussen heb ik mijn bril al sinds groep 7, dus ik vond het wel tijd voor een nieuwe. Daarom ging ik samen met mijn vriendje naar de opticien om een nieuwe bril uit te zoeken, ik was gelukkig al snel uit mijn keuze. Het werd een bril met een soort van ‘ombre‘ effect; de kleur van het montuur loopt over van zwart naar wit. Ik vind hem echt heel gaaf, maar de meningen zijn erover verdeeld.

 

Afbeelding van Anke Jensma

5 april

Na de toetsweek moesten alle vierde klassers naar Leeuwarden voor de ckv-dag. Dat houdt in dat we twee musea moesten bezoeken en een stadswandeling gingen maken. Veel heb ik er niet van geleerd, ik kom best wel vaak in Leeuwarden! Het was overigens wel een leuke dag, vooral het Friese museum vond ik het leukst om te bezoeken. Op de foto zie je trouwens ook een tentoonstelling in het Friese museum!

 

Afbeelding van Anke Jensma

8 april

Mijn vriendin haar moeder ging trouwen, ik mocht ’s avonds ook deze mooie gelegenheid bijwonen! Het was een hele mooie avond, zo was er een bandje en er waren een paar speeches en optredens van familieleden. Ook was er een goochelaar die ik trouwens echt heel eng vond; hij stak een vork in zijn neus en hij at een ballon op! Ik heb zeker genoten van deze mooie avond.

 

Afbeelding van Anke Jensma

9 april

’s Avonds ging ik samen met mijn vriendinnengroepje naar de feesttent, het was echt heel erg leuk en gezellig! Ik kijk nu al uit naar het volgende tentfeest dat in juni plaatsvindt.

 

Afbeelding van Anke Jensma

16 april

Op zaterdag kon ik eindelijk mijn bril ophalen! Toen ik hem opdeed, moesten mijn ogen wel even wennen. Ik vind hem echt heel mooi, weer eens wat anders dan een zwarte, simpele bril! Voor het eerst in tijden vind ik het weer fijn om een bril te dragen. Na het halen van de bril gingen we nog even de stad in en hebben we onder andere een ijsje gehad en camera’s bekeken in de Mediamarkt.

 

Afbeelding van Anke Jensma

23 april

Er was weer kermis in de stad, dus besloot ik samen met mijn ‘schoonzus’ naar de kermis te gaan. We zijn in maar één attractie geweest, omdat we best wel duizelig waren haha. Ook hebben we nog even cheese-cake gegeten in een klein broodzaakje. Het was erg gezellig!

 

Afbeelding van Anke Jensma

27 april

Op Koningsdag ging ik samen met twee vriendinnen naar Groningen! Ik dacht echt dat het de hele dag zou regenen zoals ze voorspelden op het nieuws, gelukkig was dit niet het geval! We hebben geshopt, gegeten en live optredens gezien. Helaas hebben we Kenny B gemist, haha!

 

Afbeelding van Anke Jensma

30 april

Ik mocht op zaterdag 30 april een doel van mijn lijstje afstrepen; ik ben namelijk samen met mijn vriendinnen naar de Primark in Zaandam geweest! We hadden helaas niet zo heel veel tijd meer om in andere winkels te kijken, omdat we onze tijd in de Primark gespendeerd hadden. Ik ben zeer geslaagd, een shoplog volgt later!

Liefs, 

Anke 

4 Comments

 • Reply Evelijn 4 mei 2016 at 11:22

  Benieuwd naar de shoplog! Ik vind je bril ook heel erg tof :). Liefs!

 • Reply Heidi 4 mei 2016 at 18:11

  Wat leuke foto’s zijn het meid.

 • Reply Janneke | Crafty Time 4 mei 2016 at 19:50

  Heel leuke foto’s! Ik kom ook heel vaak in Leeuwarden haha! Je bril is echt heel erg mooi. xx

 • Reply Mariska 7 mei 2016 at 19:59

  Mooie bril en leuke foto’s en lekker eten 😀

 • Leave a Reply