Alleen Valentijnsdag doorbrengen

Ik moet toch wel rekening houden met de lezers op mijn blog die geen (vaste) relatie hebben en dus Valentijnsdag alleen moeten doorbrengen. Ik heb de perfecte tips voor je zodat je niet helemaal alleen in een donkere kamer onder een deken hoeft te verschuilen voor deze dag. Ik laat je zien hoe Valentijnsdag toch nog leuk kan zijn!

large (49) pizza yeah

Bron foto / edit by me.

♥ Geef jezelf cadeautjes, bijvoorbeeld een lekker geurtje of een reep met een lieve tekst, bijvoorbeeld ”ik hou van jou”. Vandaag mag je zo’n eigendunk hebben dat je jezelf zelfs al cadeautjes geeft! Laat de cadeautjes in de winkel inpakken, dat is wel zo leuk. En vergeet de cadeautjes van te voren niet in je brievenbus te doen… Je kunt ze natuurlijk ook door anderen laten versturen, door je kennis bijvoorbeeld. Die kan de cadeautjes onopgemerkt in je brievenbus stoppen, het is dan een verrassing wanneer ze in je brievenbus zitten…

♥ Scheur een lekkere zak hartjessnoepjes open en eet deze helemaal leeg. Je hebt geen Valentijn met wie je deze snoepjes hoeft te delen, ze zijn helemaal van jezelf. Pak die kans, je kunt de snoepjes er een andere keer wel weer af sporten.

♥ Zoek afbeeldingen van hotte mannen en plak ze op in je kamer. Zo, ze zijn van jou helemaal alleen en je kunt ze kusjes geven waar jij maar wil. Ze staan alles toe! Of je kunt gewoon lekker naar ze zitten staren, is ook geen probleem.

♥ Verstuur je vrienden/ familie kaartjes of presentjes, en vooral de familieleden en vrienden die ook alleen zijn met Valentijnsdag. Misschien krijg je zelfs nog wel een leuk kaartje terug! Je kunt allemaal lieve dingen schrijven in die kaart, maar je kunt natuurlijk ook een uitnodiging maken, om samen iets te ondernemen op Valentijnsdag. Bijvoorbeeld om samen te zwemmen, schaatsen of te bowlen!

♥ Kijk naar leuke films met heel veel chocolade ijs. Vooral dat laatste mag niet ontbreken! Hier kun je natuurlijk ook je kennissen voor uitnodigen, om samen een film marathon te houden.

♥ Bak een hartjestaart en versier hem helemaal met fondant, chocolade, snoepjes et cetera. Die kun je helemaal voor jezelf houden, maar je kunt hem ook delen met je vriendinnen. Je kunt ze ook uitnodigen voor een Valentijnsdag high tea! Jullie kunnen dan samen ook best wel lekkere dingen bakken. Zo vliegt de dag heel snel voorbij.

♥ Luister naar muziek en maak een playlist aan. Van vrolijke tot minder blije muziek, stop alles in je playlist. Muziek is je medicijn!

♥ Zoek grappige ”single”  afbeeldingen en maak daar een collage van. Altijd lachen, zulke grappige afbeeldingen. Je kunt ze ook opslaan en naar andere single mensen sturen, zo dat zij ook weer kunnen lachen. Heb jij je taak weer volbracht!

♥ Organiseer een Valentijnsdag feestje, de dresscode is roze! Versier de kamer met hartjes, heel veel hartjes. Strooi met hartjes confetti, hang hartjes slingers op. blaas hartjes ballonnen op, zet een tafel neer met een rood tafelkleed er op, zet lekkere hapjes neer in de vorm van… hartjes! Het draait allemaal om hartjes. En de liefde. Misschien is het een tip om die ene leuke jongen uit te nodigen? (;

Naamloos scan

4 Comments

 • Reply creabeaatje34 9 februari 2015 at 15:43

  Wat een leuke tips! 🙂

 • Reply writingmonique 10 februari 2015 at 09:16

  Fantastische tips! 😉

 • Reply melissslaseur 10 februari 2015 at 11:47

  Leuke tips!!

 • Reply happygirl 10 februari 2015 at 16:12

  Goeie tips! Liefs

 • Leave a Reply