Aliexpress – mijn ‘expectations vs. reality’ #2

Omdat nu echt al mijn items binnen zijn én mijn vorige expectations vs. reality jullie ook beviel, besloot ik om een nieuwe blogpost te maken over Aliexpress! Op sommige items moest ik een eeuwigheid wachten, maar het was (en is!) dan wel de moeite waard. Lees snel verder welke pareltjes ik nu heb bemachtigd.

Afbeelding van Anke Jensma

Jumpsuit

Afbeelding van Anke Jensma

Momenteel heb ik wat met jumpsuits. Ik vind ze super lekker zitten en ze zijn ook nog eens chique! Ik had nog geen jumpsuit met een lange broekspijp, dus ik besloot om die te zoeken op Aliexpress. Ik vond een heleboel mooie, maar wilde eerst even bij de reviews kijken. Deze jumpsuit kwam als beste naar voren! Hij kostte toen iets rond de 11 euro, voor dat geld kon ik hem echt niet laten liggen. Na twee weekjes kwam hij aan. Hij zit echt super lekker en heeft kanten details, heel chique! Ik had trouwens wel verwacht dat dit echt een dikke flop zou worden, net zoals die playsuit die je in mijn andere expectations vs. reality artikel zag.

Link

Afbeelding van Anke Jensma

Bomberjack

Nu hoor ik jullie al denken: ‘Huh, die bomberjack komt toch van de Bershka?’ Misschien is dat wel zo, of het kan natuurlijk dat Bershka hun jasjes bij zo’n soort site als Aliexpress inkoopt. Het enige verschil is dat er een ander labeltje in dit jasje zit en dat de prijs (veel) goedkoper is. Voor dit jasje heb ik €18,39 neergelegd, wat ik een mooie prijs vind. De kwaliteit is namelijk erg goed. Het enige verschil wat ik zie, is de kleur; op Aliexpress lijkt de kleur veel donkerder. Dat maakt mij helemaal niks uit, een lichtere kleur vind ik stiekem ook nog wel wat mooier… Wat ik ook mooi vind, zijn de patches die op de bomberjack zitten. Ik heb ze altijd al tof gevonden.

Link 

Afbeelding van Anke Jensma

Nagellak

Op Instagram zie ik echt heel veel filmpjes voorbijkomen waarbij nail-art guru’s een soort van vloeistof gebruiken wat werkt als een remover, om de nagels heen. Ik wist niet precies hoe dit heette, dus ik scrolde wat doelloos door alle make-up pagina’s heen. Opeens zag ik het product wat ik zocht: de peel off liquid nail-art remover. Een hele mond vol! Ik stopte het meteen in mijn digitale winkelmandje, want dit product kon nog wel eens heel handig voor me zijn. Ik ben namelijk echt een kluns als het op nagels lakken aankomt, en dit product zou moeten helpen om netjes je nagels te lakken. Na ongeveer een maandje kwam het product binnen en ik probeerde het meteen uit. En wow: wat kwam er een stank vanaf zeg! Ik kan de geur het beste omschrijven als vis dat al een aantal maanden aan het rotten is. Nou ja, voor die €1,23 mag ik zeker niet klagen. Het product werkt ook nog eens goed, die stank moet ik dan maar even zien te vergeten.

Link

Afbeelding van Anke Jensma

Horloge

Verschillende sites verkopen leuke horloges met allemaal leuke teksten en printjes erop, maar die vind ik dan al snel te duur. Zo ook de ‘who cares, I’m already late’ horloges, die op een gegeven moment echt een trend waren. Waarom duur doen als het ook goedkoop kan? Je moet misschien wel een aantal weken of maanden wachten op zo’n horloge, maar beter dan dat je er teveel voor betaalt. Ik hoefde volgens mij niet zo heel erg lang te wachten op dit horloge en hij kwam helemaal heel binnen. Er is echter wel één minpuntje: het horloge stopt steeds. Dan kun je zeker zeggen: ‘who cares, I’m already late!’ Nu is dit voor mij niet zo heel erg, ik kijk toch telkens op mijn mobiel om te zien hoe laat het is.

Liefs,

Anke

13 Comments

 • Reply sherry 13 juli 2016 at 23:03

  Mooie shoplog. Ik hoor heel veel positieve verhalen over alieexpress. Ik wil daar ook graag kopen, ik durf nog niet echt.

  • Reply xgraciously 14 juli 2016 at 09:00

   Als je zo graag daar iets wil kopen, kun je het wel eens proberen! Als je begint met iets kleins, (zoals een horloge) kun je vaak geen boete krijgen. En tot nu toe is echt alles bij mij aangekomen! Hopelijk heb ik je nu wat gerust gesteld. (;

 • Reply Manon 14 juli 2016 at 01:06

  Wat een leuke aankoopjes en de kwaliteit is dus zo gek nog niet! Behalve de nagellak dan! Jammer dat de horloge steeds stopt, misschien helpt een nieuwe batterij erin laten zetten wel :).

 • Reply Jessica 14 juli 2016 at 09:07

  Die bomber jack en dat horloge 😍 😍 😍

 • Reply Astrid 14 juli 2016 at 09:22

  Leuke shopitems! Jammer dat het horloge het niet goed doet, vind ‘m wel heel cool!

 • Reply Amanda 14 juli 2016 at 10:00

  Wauw die jumpsuit is heel chique, I like it! Mooie bomberjack ook. Goede aankopen!

 • Reply kimmetjekims 14 juli 2016 at 10:19

  Wat leuk zo’n vergelijking! Het komt wel aardig overeen, leuke aankoopjes 🙂

 • Reply Louterliefde 14 juli 2016 at 12:08

  Super leuk om te zien! Heb gelijk deel 1 er ook bij gepakt. Geen enorme flops gelukkig (al is dat wel vermakelijk om te zien:P)

 • Reply janneke 14 juli 2016 at 14:06

  Erg leuk allemaal, en ik had er nog niet eerder van gehoord, bedankt voor de site 🙂

 • Reply Lonneke 15 juli 2016 at 09:13

  Mooie items en gelukkig dat het in het echt niet heel erg tegen valt, dat is mijn angst altijd.

 • Reply Tamara TS 15 juli 2016 at 22:43

  Tof geshopt! Vooral het bomberjack is erg leuk!

 • Reply Ilona Wielinga 18 juli 2016 at 10:59

  Oh wauw dat bomberjack is zo ontzettend gaaf!! Ik wil binnenkort ook wat dingetjes bij AliExpress bestellen maar vind het ergens ook wel spannend, haha.

 • Reply Mariska 18 juli 2016 at 12:10

  Volgens mij heeft het meeste dus wel goed uitgepakt! Sommige dingen kunnen tricky zijn met aliexpress, ik kijk altijd naar klant/reviewfoto’s voor ik iets bestel. Gaat altijd goed!

 • Leave a Reply