3 looks met een leren rok

Een rok is onmisbaar in mijn kledingkast, vooral nu de temperaturen zo hoog oplopen! Ik heb verschillende soorten rokken in mijn kledingkast hangen; lange rokken, wat kortere rokjes, grijze rokjes, rokjes met een print en zelfs een leren rok. De leren rok verschijnt steeds meer in ons straatbeeld! Het kan erg moeilijk zijn om een leren rok te combineren, daarom heb ik drie outfit’s met een (nep) leren rok voor jullie op een rijtje gezet.

IMG_2416

Look 1

Een blouse heeft iedereen wel in de kast hangen. Het maakt niet uit in wat voor kleur, alle kleuren passen namelijk bij zwart! Zelfs zwart op zwart kan nog mooi en chique staan. Je kunt ervoor kiezen om de blouse in het rokje te stoppen voor een wat speelser effect. Als je de blouse los hangt, heb je al snel de kans dat het allemaal een rommelig geheel wordt. Ikzelf hou van deze look, perfect voor een uitje!

IMG_2418

Look 2

Voor de wat koudere dagen kun je een leren rok goed combineren met een sweater of een trui. Als je voor een trui kiest, is het misschien een idee om voor een gebreide te gaan. Gebreide dingen staan altijd geweldig bij kledingstukken die met leer afgewerkt zijn! Maar een sweater staat ook altijd super en geeft als geheel een casual look.

IMG_2417

Look 3

Een t-shirt kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje, hij is zo gemakkelijk te stylen! Je kunt het shirtje zowel in de rok als uit de rok hangen, maar dan hangt het er wel van af hoelang het t-shirt is; je rok moet nog wel te zien zijn. Kies voor een shirtje met print of een leuke tekst, beide doen het goed. Maak het geheel af met een leuke ketting en you’re ready to go!

 

Shop hier jouw leren rok:

Afbeelding van Anke Jensma

 

 

 

 

 

 

Van links naar rechts:

♥ Imitatieleren rok – €25,95

Imitatieleren rok bruin – €27,95

Leren rok porcsuèdeleer – €139,95

Leren rok camel – €339,00

otto.nl verkoopt echt hele leuke (leren) rokken! Het is zeker de moeite waard om daar eens een kijkje te gaan nemen.

Welke look vind jij het mooist?

Liefs,

Anke

 

3 Comments

  • Reply Yessica 28 juli 2016 at 06:06

    Leuke outfits, zelf dacht ik ook meteen aan look 1 maar look 2 is ook erg leuk was k zelf niet op gekomen. De. Blous op look 1 vind k wel heel erg leuk

  • Reply Iris Klaver 28 juli 2016 at 21:14

    Hele leuke looks! x

  • Reply districtmargo 7 augustus 2016 at 20:38

    Superleuke looks, ik ben stiekem verliefd op je derde outfit!

  • Leave a Reply