10 redenen dat je verslaafd bent aan je smartphone

Een dag zonder smartphone klinkt bij veel mensen niet als muziek in de oren. Je krijgt al bijna afkickverschijnselen als je er aan denkt! Dan herken je jezelf vast wel in deze 10 gif’s… Enjoy!

pll

Ja, dat is toch zo? Je telefoon beschikt werkelijk over alles; een gps, woordenboek, rekenmachine en allemaal andere snufjes. Daar kan je toch niet zonder?

(2) Tumblr

Terwijl iedereen in het huis al slaapt, ben jij nog aan het appen met je bestie. En opeens moet je al weer naar school. Oeps, de tijd gaat zo snel wanneer je aan het appen bent!

School Today

Wanneer de docent even niet kijkt, zit iedereen in de klas op zijn of haar mobiel. De les is veel te saai, op je mobiel kijken is toch veel leuker?! Kom op, dat moet de docent toch wel snappen…

SelenaxIphone | via Tumblr

Werkelijk alles moet vereeuwigd worden met een selfie of foto. Je Instagram account moet wel bijblijven natuurlijk!

Untitled

Je kijkt op je mobiel en opeens krijg je een appje van… de leukste jongen van de school! Er verschijnt meteen een grote glimlach op je gezicht.

Battery life | via Tumblr

Oeps, je mobiel is veel te snel leeg omdat je al de hele middag op je telefoon bent geweest. Bestaat er dan echt geen mobieltje waarvan de batterij altijd vol blijft?!

An image on imgfave

Spelletjes spelen kun je als de beste. Je hebt al veel spelletjes uitgespeeld, dat is je unieke talent!

gif

Soms moet je gewoon even je telefoon checken, ook al heb je geen berichtjes.

Miley Cyrus

Op Instagram zie je een foto voorbijkomen van een meisje die je helemaal niet mag. Je maakt er een screen van en stuurt ‘m door naar je vrienden. Ze leest het toch niet! Via WhatsApp kun je onderling goed roddelen en daar maken veel mensen goed gebruik van.

No Wifi [Gif]

Het gevoel dat je geen Wifi hebt is niet te omschrijven. Nu kun je helemaal geen berichtjes, snaps en andere meldingen ontvangen. Ahrgg!

Naamloos scan

4 Comments

 • Reply fabuloustalk 14 september 2015 at 16:21

  Hey we hebben je genomineerd vorr de liebster awards. Dit helpt je blog nog bekender te maken. Wil je meer weten kijk dan naar onze blogpost hierover op onze blog. En trouwens dit is een super leuke blogpost!!!!!

 • Reply myinspirationlogbook 14 september 2015 at 16:48

  Die laatste is zo herkenbaar No WIFI Xx

 • Reply yourinspirationworld 14 september 2015 at 19:46

  Heel leuk gemaakt met die bewegende foto’s! 💗💗

 • Reply nikkiboohx 15 september 2015 at 05:37

  Hele leuke blogpost! !

 • Leave a Reply